Novosti Sport Događanja

Vlado Horvat okupio nogometaše Mraclina

22.07.2018. / Sportska redakcija

Uvodnim treningom proteklog petka nogometaši Mraclina započeli su s pripremama za novu sezonu Prve županijske lige u kojoj su lani bili najugodnije iznenađenje lige, jer s posljednjeg mjesta nakon osam kola u konačnici prvenstva stigli su do četvrtog mjesta. Upravo zbog toga ovosezonski je cilj napasti prvo mjesto i izboriti povratak u Jedinstvenu županijsku ligu.

-Naša je želja da kada dečki ovdje dođu da uživaju i budu prava klapa, te da daju jedan za drugog sve. Kada je tome tako, onda će i rezultat doći. Uvijek nije najbitnije da si najkvalitetniji na terenu, nego van terena, jer kasnije se to na terenu uklopi u jednu cjelinu koja dovodi do rezultata i uživancije na terenu- kazao je predsjednik Nogometnog kluba Mraclin Goran Vukašinec.

Prošlosezonski igrački kadar ostao je na okupu, a nakon pola godine pauze zbog ozljede na teren se vratio Josip Jurić, a na povratak u Mraclin odlučio se Matija Radanović, Ivan Kos i Josip Hrženjak uz koje su angažirani i Dino Cota, Ante Dolibašić, te Nikolas Culović.

-Još postoji mogućnost da nam dođu dvojica- trojica kvalitetnih igrača. Vjerujem kako će igrači kadar biti dostatan da igrama na terenu dokaže da smo najbolji- otkrio nam je Vukašinec.

Trener Vlado Horvat tijekom priprema radit će po već uhodan ritmu od tri radna dana, nakon čega slijedi dan odmora. Pripremne utakmice igrat će se samo tijekom vikenda, a za sada su dogovoreni susreti protiv Poleta, Gradića i Sloge.

Podijeli