Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske

28.07.2018. / Damir Žbulj

U Zagrebu se u subotu i nedjelju, 28. i 29. srpnja, održava pojedinačno atletsko Prvenstvo Hrvatske u organizaciji AK Dinamo-Zrinjevac i Zagrebačkog atletskog saveza, uz sudjelovanje atletičara iz AK Velika Gorica.

Ovo će biti zadnje natjecanje na kojem će se moći ispuniti norma za Europsko prvenstvo u Berlinu, koje počinje 6. kolovoza.

AK Velika Gorica predstavljat će Dino Bošnjak, koji je nedavno u hrvatskom dresu osvojio brončanu medalju na Prvenstvu Balkana te Jelena Ljubek, Mirjana Šimek Bilić i Tin Kaurić, pod vodstvom trenera Damira Bošnjaka.

Bošnjak u subotu trči na 1500 i 3000 metara, a u nedjelju na 5000 metara. Kaurić sudjeluje u utrci na 3000 metara, Jelena Ljubek trči u subotu na 400 m i nedjelju na 200 m, a Šimek Bilić u subotu na 1500 i 3000 metara.

Zagrebački atletski savez je u suradnji s AK Agram osigurao prijenos uživo putem livestreama...

PRELIMINARNE STARTNE LISTE

Startne liste naših atletičrki i atletičara pogledajte u galeriji...

Galerija slika

[PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske [PRIJENOS UŽIVO] Dino Bošnjak i AK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske

Podijeli