Novosti Sport Događanja

Perica Vidak zadovoljan odrađenim do sada

02.08.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca nalaze se u trećem tjednu priprema za novu trećeligašku sezonu. Trener Perica Vidak uz asistenciju Željka Desputa obavlja sve planirane aktivnosti. Nakon međusobne utakmice, odigrane su i dvije u kojima je zabilježena pobjeda protiv Zagorca (3:1) te u utorak poraz od HNK Gorice (0:5).

-Nismo imali u planu taj susret, jer smo već imali dogovorenu utakmicu protiv Dinama iz Odranskog Obreža, no izašli smo u susret Gorici. Ponovno kao i protiv Zagorca, igrale su dvije kombinirane momčadi. Drugim dijelom u kojem smo primili tek jedan pogodak mogu biti zadovoljan- kazao nam je mladi i perspektivni trener kurilovečkog sastava Perica Vidak, čiji igrači u subotu od 9,30 u Kurilovcu dočekuju HAŠK.

Igrački kadar također se polako kompletira, nakon dolaska iskusnoga Matoša, ovog se tjedna priključio i Marelja.

-Još uvijek čekamo na rasplet situacije sa Čurekom, a možda nam se priključi još pokoji igrač. Ja osobno sam zadovoljan svime što smo do sada odradili. Dečki marljivo treniraju i odrađuju sve što se stavi pred njih. Do sada su svi participirali po 45 minuta u igri, no sada polako krećemo s konkretnim uigravanjem.

Novu sezonu Kurilovec će otvoriti gostovanjem kod dojučerašnjeg drugoligaša Novigrada (25. kolovoza), a četiri dana kasnije očekuje ih još jedno gostovanje i to ono u pretkolu Hrvatskoga Kupa. Ždrijebom u HNS-u odlučeno je da Kurilovčani idu na noge Suhopolju.

Podijeli