Novosti Sport Događanja

Remi Kurilovca i HAŠK-a

05.08.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca odradili su i treću pripremnu utakmicu. Nakon Zagorca i HNK Gorice, odmjerili su snagu s trećeligašem iz Pešćenice, HAŠK-om. Iako su vremenski uvjeti bili nadasve teški za igru (bez obzira na to što se igralo u jutarnjem terminu, op.a), igrači jedne i druge momčadi ispunili su sve zahtjeve koje su pred njih stavili treneri Perica Vidak i Damir Grlić.

Krajnji rezultat utakmice bio je 1:1, a svakoj je momčadi pripalo po jedno poluvrijeme. Gostima prvo u kojem je strijelac bio Krajačić, dok je za Kurilovec u nastavku strijelac bio Sedlaček.

-Bili smo dominantniji, protivniku smo dali jako malo. Dečki su ispoštivali sve zahtjeve, tako da sam ja izrazito zadovoljan. Rezultat je u drugom planu, ono što raduje je dobra defenziva i to što lako stvaramo šanse. Tu nam fali još malo mirnoće- rekao nam je nakon utakmice trener Kurilovca, Perica Vidak.

Pred kurilovečkim igračima sada su dva sloboda dana, a nova provjera je već u subotu kontra Segeste.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK KURILOVEC – NK HAŠK 1:1 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Krajačić (5), 1:1 Sedlaček (68)
NK KURILOVEC: Jelavić, Matić, Čurek, Krizmanić, Čunčić, Muhar, Povoljnjak, Krpečanec, Marelja, Humeljak, Roginić (2. poluvrijeme: Tomljanović, Perić, I. Rajić, J. Rajić, Čolić, Matoš, Mandura, Kelava, Sedlaček, Velić, Brajko, Šukser). TRENER: Perica Vidak
NK HAŠK: Šonjić, Marković, Kondres, Vinković, Samir, Mraković, Bilanđić, Penava, Dianežević, Surijan, Krajačić (2. poluvrijeme: Šonjić, Mlakić, Kos, Radaš, Valaško, Vlajsović, Pierobon, Maršić, Karoglan, Marković, Vlajčić). TRENER: Damir Grlić

Galerija slika

Remi Kurilovca i HAŠK-a Remi Kurilovca i HAŠK-a Remi Kurilovca i HAŠK-a Remi Kurilovca i HAŠK-a Remi Kurilovca i HAŠK-a

Podijeli