Novosti Sport Događanja

Maraton klubu priznanje za 2. Sretnu utrku

21.08.2018. / Petar Brnada

Za organizaciju drugog izdanja Sretne trke koja je održana u selu Gornji Kuti, Maraton klub Velika Gorica, povodom Dana Općine Brod Moravice, primio je zasluženo priznanje.

Nagradu je u ime kluba tijekom svečane sjednice Općinskog vijeća preuzeo Želimir Delač, a uručio mu ga je načelnik Općine Dragutin Crnković koji je i ostalim zaslužnim pojedincima i udrugama dodijelio godišnje nagrade i priznanja.

Podsjetimo, Maraton klub Velika Gorica je uz suradnju i veliku pomoć Hrvatske čitaonice sela Kuti nedavno uspješno organizirao i drugu Sretnu utrku te je time polako pretvara u lijepu tradiciju.

Kako navode iz kluba, Delač je nakon dobivenog priznanja istaknuo da je ovo priznanje veliki poticaj za daljnji rad i organizaciju Trke, za koju su pored njega zaslužni još neki članovi Kluba, a posebno je naglasio veliku podršku i rad predsjednika Darka Batkovića te ostalih vrijednih pojedinaca. Posebno je izdvojio rad tajnika Brune Škrinjarića te prvih začetnika Trke – Jasminke Zvonar i Esada Tašakovića, koji su nesebičnim radom i zalaganjem doprinijeli uspješnoj organizaciji Trke i dobivenom priznanju.

Pored Maraton kluba Velika Gorica u uspješnoj organizaciji Sretne Trke posebno je važno istaknuti i rad vrijednog suorganizatora Hrvatske čitaonice sela Kuti koja je zajedno sa mnogim vrijednim pojedincima iz ovog goranskog kraja isto tako zaslužna za dobiveno priznanje.

-Ovim priznanjem MK Velika Gorica nastavlja s uspješnim radom na organizaciji trka. Pored Turopoljske trke i Dječjeg jesenskog krosa, Sretna trka ovime postaje još jedno uspješno organizacijsko postignuće s kojim Klub širi okvire svojeg djelovanja i kroz organizaciju sportskih natjecanja izvan Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije- rekli su iz Maraton kluba.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Podijeli