Novosti Sport Događanja

Gradići novu sezonu otvaraju u Hrastju kod Croatije

23.08.2018. / Sportska redakcija

Uoči početka nove sezone Četvrte lige nogometaši Gradića sinoć su odigrali posljednju trening utakmicu. Protivnik je bila Lomnica, a susret je završio bez pobjednika 1:1. Do nedjeljnog gostovanja i utakmice kod Croatije (17,30) trener Zoran Tomčić odradit će još sutra trening.

-S obzirom na to da nismo odigrali sve utakmice koje su nam bile u planu i nisam prezadovoljan odrađenim tijekom priprema. Dosta nas je igrača napustilo, a i dosta njih je došlo, tako da nam fale barem dvije utakmice kako bi se sve to uigralo, no ja vjerujem kako će tu u nedjelju izgledati bolje i ozbiljnije- rekao nam je trener Gradića Zoran Tomčić.

Tijekom ljeta Gradići su angažirali Milanovića, Kranjčeca, Furića, Gligorevića, Prnjaka, Lučića, Cvetnića, Šestana, Golubića, Lasića i Abazija, što bi trebalo uvjeren je trener biti dostatno za ostanak u ligi.

-Naš jedini cilj je ostanak u ligi. Kada vidite sastav lige, koja je nikad jača ostanak u ligi za nas će biti poput naslova prvaka. Kada se sagleda naša financijska konstrukcija i uvjeti u kojima radimo, mi smo zalutali u ligi, no ja vjerujem kako smo kadra ostati u njoj- o cilju će Tomčić.

Nakon duže godina Gradići su jedini turopoljski predstavnik u četvrtom rangu natjecanja, u kojem od bližih susjeda igraju Dinamo iz Odranskog Obreža i Odra koji se međusobno i sastaju u prvom kolu.

Podijeli