Novosti Sport Događanja

Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu

30.08.2018. / Petar Brnada

Na raskrižju Kurilovečke ulice i Ulice Andrije Kačića Miošića jutros oko 9 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Na teren su ubrzo izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice te jedan tim hitne pomoći koji je pružio pomoć ozlijeđenima.

Kako navode očevici, do nesreće je došlo prilikom oduzimanja prednosti to jest zbog nepoštivanja prednosti prolaska. Navodno je automobil marke Hyundai krećući se Ulicom Andrije Kačića Miošića oduzeo prednost automobilu marke Opel koji se kretao Kurilovečkom ulicom u smjeru centra grada. Opel se uspio zaustaviti nekoliko metara dalje uz manje oštećen prednji kraj dok se Hyundai preokrenuo te završio na krovu.

Za sada nema informacija o teže ozlijeđenim osobama iako je hitna pomoć u žurbi i pod sirenama napustila mjesto nesreće.

Spomenuto raskrižje već je dugi niz godina crna točka u prometu i vrlo često je poprište prometnih nesreća, i to prvenstveno zbog neadekvatne i manjkave prometne signalizacije, a s obzirom da se semafori postavljaju na puno manje opasna mjesta postavlja se pitanje treba li na spornom raskrižju netko smrtno stradati da bi se ono napokon primjereno osiguralo, govore građani.

Galerija slika

Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu Prometna na raskrižju Kurilovečke i Miošićeve: Hyundai završio na krovu

Podijeli