Novosti Sport Događanja

Kurilovec i HAŠK podijelili bodove

01.09.2018. / Sportska redakcija

U pravoj prvenstvenoj utakmici Kurilovec i HAŠK podijelili su bodove odigravši na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici susret bez golova. Bila je to čvrsta utakmica, kakva se i očekivala, uz malo onih pravi šansi.

U prvom dijelu Kurilovec je zaprijetio preko Čunčića čiji je udarac vratar gostiju Lončarić uspio zaustaviti, dok su u nastavku domaći pokušali gostujuća vrata ugroziti preko Kelave i najiskusnijeg igrača u svojim redovima Matoša. U tome nisu uspjeli, kao ni gosti, čime je mreža vratara Kovačića ostala netaknuta i u drugom ovosezonskom nastupu.

Kurilovčane koji su uvodnim rezultatima ugodno iznenadili, u srijedu je pravi test, jer ih očekuje gostovanje u Mladini, kod Vinogradara koji uz Krk i Orijent 1919 ima stopostotni učinak.

3. HNL, 2. KOLO
NK KURILOVEC – NK HAŠK 0:0
NK KURILOVEC: Kovačić, Čurek, Čunčić, Rajić, Čolić, Matoš, Muhar, Kelava, Humeljak (od 76. Povoljnjak), Mandura (od 51. Brajko), Sedlaček. TRENER: Perica Vidak
NK HAŠK: Lončarić, Valaško, Miloš, Vinković, Kos, Sršen (od 60. Penava), Mraković, Dianežević (od 70. Karoglan), Pierobon, Krajačić (od 81. Blažević), Zelenika. TRENER: Damir Grlić

Galerija slika

Kurilovec i HAŠK podijelili bodove Kurilovec i HAŠK podijelili bodove Kurilovec i HAŠK podijelili bodove

Podijeli