Novosti Sport Događanja
Događanja

FOTO: Velika Gorica domaćin Međunarodne izložbe pasa, posjetitelji imaju prilike vidjeti sve pasmine retrivera

Posjetitelji su mogli sudjelovati na edukativnim događanjima. Održana je i prezentacija Centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa Policijske akademije na kojoj je prikazano kako se školuju psi koji detektiraju eksplozivne naprave i drogu.

Novosti

Feštom na otvorenom Pučko otvoreno učilište zaokružilo proslavu 64. rođendana

Dani učilišta završavaju u 17 sati, kada počinje stota izvedba predstave Scene Gorica „Gospođica Neću”. Ubrzo nakon ovog slavljeničkog tjedna svi zainteresirani moći će poslušati najbolje svjetske umjetnike na Velikogoričkom Brass festivalu, a nakon toga slijede i Goričke večeri.

Sport

Posljednja domaća utakmica goričkih rukometaša: Trebamo to riješiti kako treba

Rukometaši Gorice ove subote od 18.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani igraju svoju posljednju domaću utakmicu. U goste im stiže već otpisana Ribola Kaštela, najslabija ovosezonska ekipa Paket24 Premijer lige i fenjeraš na ljestvici.

Prije deset godina uspostavljen let Zagreb - Amsterdam

Linija Zagreb - Amsterdam značajna je jer je omogućila odličnu povezanost Hrvatske i Nizozemske te juga i sjevera Europe, olakšavši putovanje poslovnim ljudima, turistima i putničkim entuzijastima.

Pogledaj sve

Rukometašice Gorice nakon slavlja u Sisku dočekuju Lokosice

Kao uvertira rukometašima Gorice i njihovom posljednjem domaćem ovosezonskom dvoboju, u Gradskoj sportskoj dvorani od 16 sati igrat će i rukometašice Gorice, koje će u 23. kolu 3. HRL Središte ugostiti treću ekipu zagrebačke Lokomotive.

Pogledaj sve

U ponedjeljak Dan otvorenih vrata Veleučilišta Velika Gorica

Veleučilište Velika Gorica u ponedjeljak 29. travnja organizira Dan otvorenih vrata za sve potencijalne studente, ali i naše sugrađane.

Jurjevski krijes prvi puta gorio u Bapču: "Nadamo se da će ovo postati tradicija"

Već 30 godina u Bapču nije bilo nikakve proslave, a mještani se nadaju da će obilježavanje Jurjeva ovdje postati tradicija.

Pogledaj sve