Povežite se s nama

Sport

Jakov Marković novi je trener Dinama Hidrela

DINAMO HIDREL Cilj je vratiti odbjegle sinove

Objavljeno

na

Iskusni Jakov Marković iz Novog Čiča novi je trener lokalnog županijskog prvoligaša Dinama Hidrela. Momčad je već vodio minule nedjelje 16. rujna 2018. kada je Hidrel izgubio u Kloštar Ivaniću 4:1. Markovića čeka vrlo zahtjevan posao jer je u nasljeđe dobio vrlo mladu, neiskusnu i mahom domaću momčad.

Na novočičkom terenu Marković je debitirao u srijedu 19. rujna pobjedom 3:1 nad Zvekovcem (o utakmici više na drugom mjestu).

Jakov Marković, novi trener Dinama Hidrela. Foto: cityportal.hr

“Moramo prvenstveno pokušati vratiti naše Đuksija, Vukadina i Balenovića iz Turopoljca te Fabrizija Hrkovca iz također susjednog Jelačića iz Vukovine. Strpljenje nam je također prioritet jer teško je preko noći očekivati blistave rezultate nakon, minulog mjeseca, nepotrebnih i neočekivanih turbulencija u klubu, koje su nadam se iza nas”– kazao je Jakov Marković u srijedu prije utakmice kontra Zvekovca.

Priča iz kvarta

‘Mraclinci toliko vole svoj klub da se i sam ponekad zapitam u čemu je stvar…’

Miroslav Iličić početkom ožujka je preuzeo ulogu predsjednik NK Mraclina, trenutačno pete momčadi 4. NL Središte. U nedjelju se na Grabi igra derbi kola, u goste Mraclincima dolazi Naftaš iz Ivanića

Objavljeno

na

Objavio/la

Promjena na čelu NK Mraclina, po rezultatima četvrtog kluba u nogometnom Turopolju, dogodila se početkom ožujka, što će reći da su iza novog predsjednika Miroslava Iličića prva dva mjeseca u ulozi koja mu je nova, ali koja u praktičnom smislu i nije donijela neke velike, krucijalne promjene.
– Da, sad je već prošlo nešto vremena, ali mogu vam reći da mi se život i nije značajno promijenio. I dosad sam bio uključen u vođenje kluba, zajedno s bivšim predsjednikom, a sadašnjim tajnikom Goranom Vukašinecom i sportskim direktorom Lukom Cvetnićem. I tu se zapravo ništa nije značajno promijenilo. Kod Gorana je došlo do malog zasićenja, poželio se maknuti, Luka je ostao na svojoj poziciji, pa praktički nije ni bilo druge opcije nego da ja budem predsjednik – kaže Iličić, poduzetnik i nogometni zaljubljenik iz Mraclina.

Na skupštini na kojoj je preuzeo čelno mjesto u rad kluba uključili su se još neki ljudi, mraclinska nogometna ekipa sad je još jača, ali s tim u ovom posebnom selu ionako nema previše problema.

– Mraclinci su jako vezani uz klub, to je baš posebnost našeg sela. Jako puno mještana želi pomoći, uključiti se, tako da se zna dogoditi da nas dođe i previše kad se nešto radi, kad se organizira neka akcija. Čudno je to za peti rang natjecanja, ali mi imamo svoje navijače na svim gostovanjima, čak i onim najdaljima. Iskreno, i sam se ponekad zapitam u čemu je stvar, u čemu je tajna, jer ti ljudi su uz nas i kad se pobjeđuje, i kad se gubi, i kad je lijepo, i kad je teško – govori Iličić pa nastavlja:

– Možda je djelomično stvar u tome da smo zadnjih godina preskakali rangove, imali dobre sezone, napredovali, možda je to malo više ljude vezalo uz klub. U svakom slučaju, presretan sam i prezadovoljan što imamo takvu sinergiju u klubu i u selu. Za jedan seoski klub to je na zaista visokoj razini.

Sve govori da će tako i ostati, jer ista ekipa i dalje je na okupu, iz dana u dan, ako treba i od jutra do mraka.

– Stvarno često radimo u klubu i oko kluba, tako da smo postali kao obitelj. To su pozivi, poruke… S porukom na temu kluba se budiš ujutro, s porukom na temu kluba ideš spavati navečer. Naš sportski direktor Luka Cvetnić ustaje jako rano i on prvi kreće ujutro, ali zato ide rano spavati. A kad on spava, tamo negdje u ponoćnom terminu, bivši predsjednik Goran Vukašinec šalje završne poruke za taj dan. Ideš leći u krevet, a dolazi poruka… U početku je i žena pitala tko mi to šalje poruke u to doba, ali sad je i ona naviknula, ha, ha – kroz smijeh opisuje predsjednik Mraclina.

Na početku svog mandata u ulozi prvog čovjeka kluba sudario se i s poznatim boljkama niželigaškog nogometa. Zbog suđenja su iz Mraclina već dvaput reagirali ovog proljeća, s posebnim naglaskom na gostovanje kod vodećeg Tigra u Svetoj Nedelji. Sudac s te utakmice, kao i one kod Moslavine u Kutini, skinuti su s lista.

– Da, može se reći da smo imali problema sa suđenjem. Objavljivali smo i na društvenim mrežama neke odluke koje nismo mogli prožvakati. Smatramo da smo oštećeni i uskraćeni za neke zaslužene bodove, ali neću ići toliko daleko i reći da se to događalo namjerno. Iako, neke su odluke bile, onako, čudne. I bilo ih je više, a to je teško prihvatiti. Ulažeš vrijeme i energiju, odeš uživati na tu utakmicu i teško je ostati miran kad dolazi do takvih situacija – kaže Iličić.

Mraclin ima podršku navijača na domaćim, ali i na gostujućim utakmicama… Foto: Vito Štuban

Sve to, naravno, neizbježno utječe i na život kluba u cjelini.

– Ma kako ne, narušava se atmosfera, osjeća se nervoza među ljudima, navijačima. Iako na nas u upravi to ne utječe previše, nije ti svejedno ako se, kao što se događalo ove sezone, nađeš u fazi u kojoj povežeš četiri utakmice bez pobjede, a trebao si dobiti barem dvije – kaže Iličić, kojem je za ovu priliku preostalo još jedino malo se osobno predstaviti.

– Imam tvrtku koja se bavi PVC stolarijom, živim u Mraclinu, otac troje djece, sretno oženjen, a nogomet mi dođe kao ispušni ventil. Kad dođeš nedjeljom na utakmicu, zaboraviš na sve, to mi je najbolji mogući odmor. Taman poslije nedjeljnog ručka, gledaš utakmicu, vidiš se s ljudima koje ne vidiš tijekom tjedna, a to je i poanta seoskoga kluba – zaključio je predsjednik Mraclina.

Prva sljedeća takva prilika pojavit će se već ove nedjelje od 17 sati, kad Mraclin dočekuje Naftaš Ivanić. Sad je opet u rijeku dobra faza, jer Mraclin je uzeo deset bodova u posljednje četiri utakmice i drži se na petome mjestu tablice 4. NL Središte, s dva boda manje od treće Rugvice i četvrte kutinske Moslavine, s jednim više od šestog Moslavca iz Popovače. Sljedeći protivnik, društvo iz Ivanića, drži drugo mjesto, što će reći da se u nedjelju na Grabi igra derbi kola.

I mirno se čeka kraj još jedne dobre i uspješne sezone, što je potpuno drukčije okruženje od onog u kojem žive naša preostala dva predstavnika u ovom rangu, Gradići i Jelačić, koji su u borbi za ostanak u ligi. Sastav iz Vukovine u subotu je u Lekeniku, a istoga dana Gradići gostuju kod Libertasa u Novskoj.

Nastavite čitati

Sport

Za što igra Gorica? Ozljede, izostanci, prilike i motivi za kraj teške sezone

Nogometaši Gorice u subotu od 17 sati igraju protiv Slaven Belupa, na pretposljednjem gostovanju sezone, uz gomilu problema s ozljedama i izostancima, ali i daleko od pravog ritma, pogotovo nakon poraza od Osijeka u prošlom kolu

Objavljeno

na

Objavio/la

Četiri utakmice daleko od završetka još jedne turbulentne i neobične sezone, nakon tri vezana poraza, nogometaši Gorice odrađuju posljednje pripreme za pretposljednje gostovanje u ovoj prvenstvenoj kampanji. S obzirom na okolnosti, na postojanje Rudeša s jedne i na udaljenost od Lokomotive s druge strane, velikog rezultatskog imperativa nema, no daleko od toga da u goričkim redovima vlada mir i spokoj u iščekivanju putovanja za Koprivnicu.

Porazi od Dinama, Rijeke i Osijeka, u kojima Gorica nije uspjela ni zabiti gol ni uloviti bod, svakako su ostavili posljedice, kako u mentalnom, tako i u fizičkom smislu. I iz jedne i iz druge perspektive sezona je izuzetno naporna i zahtjevna, rezultati su takvi da je preostalo igrati za ponos i čast, pa i ne čudi što se ožiljci vide i u energiji, i u pristupu, ali i u rubrici “ozlijeđeni”. Iako, sve to nisu razlozi da se sezona ne dovrši na najbolji mogući način, s najvećom mogućom željom i motivom, sa ciljem da se zgrabi svaka ponuđena prilika.

Međutim, da je lako – nije. Goricu trenutačno vodi treći trener ove sezone, Rajko Vidović naslijedio je momčad koju su vodili i pripremali Željko Sopić i Dinko Jeličić, a i to je detalj koji nosi svoje pluseve i minuse. Mijenjali su se načini rada, uloge u momčadi i rezultatske faze, pri čemu je ovo posljednje u 2024. godini na prilično niskoj razini. I to bi svakako trebalo popraviti, jer svakom bi igraču, kao i članu stožeru, zapravo bilo kome tko je u momčadi i oko nje, trebalo biti izuzetno važno da se sve skupa ne završi onako kako izgleda posljednjih mjeseci.

Uzme li se kao uzorak samo ova godina, pa doda li se tome i posljednji mjesec posljednje godine, gole brojke kažu da je Gorica odmah do Rudeša. I da je u posljednjih 17 utakmica uzela samo devet bodova. A na raspolaganju je bio, lako je izračunati, 51 bod. I to je loša stvar za klub, ali i za svakog od igrača, koji se možda žele prodati, možda izboriti za novi ugovor, možda za bolji status kod novog trenera… Nitko od potencijalnih kupaca, realno, neće ozbiljno shvatiti igrače koji u spomenutom razdoblju uzimaju 0,5 bodova po utakmici, nitko od navijača ne može biti blagonaklon prema takvom učinku, nitko od onih koji odlučuju o budućnosti kluba ne može gledati na takvo društvo s velikim optimizmom.

I zato je ova sama završnica prvenstva prilika da se situacija barem malo popravi, da dojam bude barem nešto bolji, da pozicija na tablici bude najbolja što može biti u ovom trenutku. Razlika je, i to velika, hoće li Gorica na kraju biti šesta, sedma, osma ili deveta. Zbog svega spomenutog, zbog dojma i doživljaja, a u krajnjoj liniji i zbog novca koji dolazi od TV prava. I sve su to i više nego dovoljno dobri razlozi da se u posljednje četiri utakmice sezone “pojede trava” na svakom sljedećem treningu, u svakoj sljedećoj utakmici.

Bez obzira na to što nije lako ni igračima, iscrpljenima i potrošenima u svakom smislu, a definitivno nije lako ni treneru. Rajko Vidović kod svojih igrača mora pokušati probuditi sve moguće motive, a istovremeno mora i “kemijati” s onima koje ima na raspolaganju. Dobra vijest je da će opet na raspolaganju imati Josipa Mitrovića, jednu od rijetkih svjetlih točaka u ovom tmurnog nogometnom proljeću, ali tu je i cijeli niz onih na koje neće moći računati.

Ni u Koprivnici tako neće biti Merveila Ndockyta, što je već odavno stara vijest, a neće biti ni Dina Štigleca, ni Kreše Krizmanića, ni Tima Matavža, vjerojatno ni Luke Kapulice, možda ni Filipa Mrzljaka, koji je također načet ozljedama, već duže je ozlijeđen i mladi Ino Vuko, a upitan je i Andrej Lazarov. Neki od njih mogli bi biti u kadru, ali radi se o vrlo značajnoj brojci izostanaka, pogotovo kad znamo da je već i počela selekcija za novu sezonu, u kojoj igrači Gorice, prilično je izvjesno, neće biti Alex Munksgaard i Sven Blummel. Pa ni oni, shodno tome, nisu u ozbiljnoj konkurenciji za momčad u samoj završnici sezoni.

Zbog svih tih problema s izostancima, trener Vidović priključio je treninzima prve momčadi trojicu juniora, pa cijeli tjedan s prvotimcima rade stoper Petar Raguž, veznjak Lovro Dukić i napadač Fran Stunja, sva trojica rođeni 2006. godine.

– Njih trojica neće biti u konkurenciji za utakmicu u Koprivnici, priključili smo ih kako bismo imali dovoljan broj igrača za trening, ali i kako bismo dobili bolju sliku o njima za budućnost – objasnio je trener Vidović, koji u pripremi ogleda sa Slaven Belupom neće imati previše manevarskog prostora.

Još malo konkretnije, u obrani će raspolaže s iskusnim Maločom, dokazanim Lešom, te nedokazanim Matkovićem i Đekićem, čemu možemo dodati još i 17-godišnjeg Josića i praktički otpisanog Munksgaarda. U veznom redu, uz upitnog kapetana Mrzljaka, tu su još i Soldo, Pršir, 17-godišnji Vrzić, eventualno i Lazarov, a na krilima konkuriraju Rukavina, Mitrović i Majstorović, plus otpisani Blummel, a daleko od tog statusa nije ni Ilečić. Za mjesta u napadu konkuriraju Vujnović i Jurić, s kojima priča zapravo i završava.

Daleko je to, dakle, od bilo kakve raskoši u izborima trenera koji ima zadatak davati priliku mladima, procijenjivati ih u ovim preostalim utakmicama, a uz to i pokušati uloviti što je više moguće bodova. Nije to nimalo lako pomiriti i upravo zato je pred Vidovićem težak i vrlo zahtjevan zadatak.

Najlakše bi u svemu tome bilo povesti se onom “samo neka sezona što prije završi”, ali nije to baš tako. Ugled i renome kluba, ali i svakog pojedinog igrača, gradi se jako dugo i mukotrpno, a ruši se i nestaje puno brže i jednostavnije. I zato je puno logičnije povesti se onom “samo neka sezona što bolje završi”, budući da trenutačno sve skupa nije daleko od slike koja je uokvirena prošle sezone, po svim kriterijima najlošije otkad je Gorica prvoligaš.

A to nikome ne treba.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Stolnotenisači Velike Gorice izgubili superligaški status

Objavljeno

na

Objavio/la

Velika Gorica, 03.05.2024. Superliga 2023./2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Igrači HSTK Velika Gorica izgubili su rezultatom 0:3 od državnog prvaka STK Libertas Marinkolor (Dubrovnik) u posljednjem 12. kolu Superlige i nakon jedne sezone vratili se u niži rang, u Prvu ligu..

Velika Gorica, 03.05.2024. Superliga 2023./2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 03.05.2024. Superliga 2023./2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Za goričku momčad najznačajniji susret zadnjeg kola bio je meč STK Marathon – STK Split, čiji je ishod bio odlučujući koja će se momčad preseliti u niži rang – Marathon ili Velika Gorica. Pobijedio je Marathon (3:2) i ostao u Superligi.

Velika Gorica, 03.05.2024. Superliga 2023./2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Rezultat u zadnjem kolu doveo je do paradoksalnog raspleta, jer je Marathon u netom završenom prvenstvu oba puta izgubio susrete s Velikom Goricom!? Goričkoj momčadi trebala je u konačnici samo još jedna pobjeda za očuvanje superligaškog statusa. Gdje se ”zagubila” ta pobjeda? Možda u jesenskom dijelu prvenstva kada je Martin Petrović zbog ozljede propustio 5 nastupa!

Velika Gorica, 03.05.2024. Superliga 2023./2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Pojedinačni skorovi igrača: Lovro Zovko 29 mečeva (7 pobjeda / 22 poraza), Marko Habijanec 24 (6/18), Martin Petrović 16 (5/11), Ante Jakić 6 (0/6).

Galerija fotografija

Superliga muški 2023./2024., 12. kolo  

HSTK Velika Gorica – STK Libertas Marinkolor (Dubrovnik) 0:3 (1:9, 63:107)

Rezultati  Martin Petrović – Miho Simović 0:3 (11:13, 2:11. 6:11), Lovro Zovko – Filip Čipin 1:3 (8:11, 4:11, 11:6, 6:11), Ante Jakić – Tomislav Japec 0:3 (3:11, 5:11, 7:11).

Rezultati 12. kola (28.04.2024.): HSTK Velika Gorica – STK Libertas Marinkolor (Dubrovnik) 0:3, STK Pula – STK Požega 1:3, GSTK Zagreb – STK Vodovod (Osijek) 3:1, STK Marathon (Zagreb) – STK Split 3:2, STK Zagreb – Donat (Zadar) 3:1.

Konačni redoslijed: 1. STK Libertas Marinkolor (20 20:0 60:4 40), 2. STK Zagreb (20 17:3 55:21 37), 3. GSTK Zagreb (20 16:4 50:24 36), 4. STK Starr Varaždin (20 15:5 49:27 35), 5. Donat (20 9:11 35:42 29), 6. STK Požega (20 7:13 34:45 27), 7. STK Split (20 7:13 33:47 27), 8. STK Pula (20 6:14 28:50 26), 9. STK Vodovod (20 6:14 28:46 26), 10. STK Marathon (20 4:16 28:55 24), 11. HSTK Velika Gorica (20 3:17 18:57 23).

Nastavite čitati

Sport

Praznih ruku na Praznik rada: Kurilovec i Lukavec padali po Zagorju…

Nogometaši Kurilovca izgubili su 3-0 na gostovanju kod krapinskog Zagorca, a njihovi sportski prijatelji iz Lukavca poraženi su 1-0 u gostima kod Tondacha u Bedekovčini

Objavljeno

na

Objavio/la

Radni narod ove je srijede odmarao, roštiljao, na trenutke se i sakrivao od kiše, ali nogometna lopta nije mirovala. U četvrtom rangu hrvatskog nogometa, u 3. NL Centar, odrađivalo se izvanredno kolo, dvadeset i osmo po redu, jedno od rijetkih u kojem su oba naša predstavnika morala na gostovanja. Lukavec je tako na Praznik rada morao odrađivati posao u Bedekovčini, u gostima kod Tondacha, dok su se Kurilovčani zaputili u Krapinu, na megdan domaćem Zagorcu.

Zajedničke su tako ovom prilikom našim klubovima bile tri stvari… Prvo, dakle, i jedni i drugi su gostovali. Drugo, još malo detaljnije, i jedni i drugi su gostovali u Zagorju. Treće, nažalost, i jedni i drugi su se kući vratili praznih ruku. Bez bodova, bez postignutoga gola.

Kurilovčani su prema Krapini krenuli ohrabreni domaćom pobjedom protiv Maksimira četiri dana ranije, sa samopouzdanjem koje neizbježno stiže kad uzmeš tri boda momčadi iz vrha tablice, ali i sa spoznajom da su na posljednja dva gostovanja nastradali s tri gola minusa. Lučko je bilo bolje 3-0, dva tjedna poslije i Vrapče 4-1, a Zagorec je djelovao kao dobar izbor za protivnika s kojim se može promijeniti taj negativan trend u nastajanju.

Nažalost po društvo s Udarnika, ni ovoga puta nije bilo ništa drukčije nego u prethodna dva iskustva u gostima. Prvi gol Kurilovčani su primili u uvodnoj fazi utakmice, jer već u 17. minuti pogodio je Karlo Stiperski, i to praktički iz mrtvoga kuta, iz situacije koju se teško može nazvati stopostotnom. S minimalnim zaostatkom momčad trenera Senada Harambašića otišla je i na predah, neke stvari pokušali su i presložiti, promijeniti, ali već u 52. minuti dogodio se novi trenutak dekoncentracije i penal za domaćina. Petar Bračević bio je siguran s bijele točke, da bi u trećoj minuti nadoknade konačnih 3-o postavio Marko Strabić.

Istovremeno, u nedalekoj Bedekovčini nogometaši Lukavca išli su na domaći Tondach, koji je uoči susreta dijelio posljednje mjesto na tablici sa Savom iz Strmca. I tu ne spominjemo dečke iz Strmca, bez razloga, jer točno dva tjedna ranije i oni su se osladili u domaćem ogledu s Lukavčanima. Problemi Lukavčana u sudarima s “davljenicima” nastavili su se i ovoga puta, što se dalo naslutiti već i po prvom poluvremenu.

Na predahu je trener Siniša Idrizi napravio dvije izmjene, Vidaković i Cimeša zamijenili su Marka Grdenića i Cotu, ali ni te promjene nisu donijele konkretan pomak. Lukavec nikako nije uspjevao pronaći način kako poslati loptu u mrežu borbenih protivnika, da bi se trenutak odluke u 75. minuti dogodio na drugoj strani igrališta. Filip Jagarčec prometnuo se u domaćeg junaka, budući da je postigao jedini gol za pobjedu protiv Lukavca, a strijelac je bio i četiri dana ranije u pobjedi protiv Zeline. Prije ove dvije vezane pobjede, recimo i to, Tondach je posljednji put pobijedio 19. studenog prošle godine…

Unatoč porazu, Lukavec se zadržao na petome mjestu ljestvice, s bodom manje od Maksimira, koji je u ovom kolu teško nastradao (0-4) doma protiv Lučkog. U sljedećem kolu, za samo tri dana, Lukavčani će opet u goste, ovoga puta u Petrinju, gdje će ih čekati domaća Mladost, koja je u ovom trenutku na 13. mjestu, sa samo bodom manje od dvanaeste momčadi prvenstva.

A dvanaesta momčad prvenstva zove se Kurilovec, kojem u goste za vikend dolazi uvjerljivi lider prvenstva, najbolja momčad ove lige, sisačka Segesta. Osluškivat će tako Kurilovčani što se događa u Petrinji, ali i na zagrebačkoj Trešnjevci, gdje gostuje Samobor, koji ima samo dva boda manje od Kurilovca na 14. mjestu.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Pobjeda odbojkaša Gorice za potvrdu 4. mjesta

Objavljeno

na

Objavio/la

Velika Gorica, 30.04.2024. 2.liga Regija Sjever: OK Gorica-OK Kravarsko 3:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Odbojkaši Gorice su u utakmici 21. kola 2.Lige – Regija Sjever pobijedili rezultatom 3:0 susjede iz Kravarskog te su tako očekivano potvrdili svoje 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Velika Gorica, 30.04.2024. 2.liga Regija Sjever: OK Gorica-OK Kravarsko 3:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 30.04.2024. 2.liga Regija Sjever: OK Gorica-OK Kravarsko 3:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 30.04.2024. 2.liga Regija Sjever: OK Gorica-OK Kravarsko 3:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Natjecanje u sezoni 2023./2024. je završeno, još se imaju odigrati dvije odgođene utakmice: OK Sisak II – OK Kravarsko (12.kolo) i OK Medicinar Trnje II – OK Gorica (20.kolo). Ishodi ovih utakmica neće utjecati na konačni poredak na prvenstvenoj ljestvici.

Velika Gorica, 30.04.2024. 2.liga Regija Sjever: OK Gorica-OK Kravarsko 3:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Galerija fotografija

2.liga – Regija Sjever – seniori 2023./2024., 21. kolo

OK Gorica – OK Kravarsko 3:0 (25:15, 25:21, 25:11)

Velika Gorica. Gradska sportska dvorana. Utorak, 30.04.2024., 21 sat. Sutkinje: Ana Visković (Velika Gorica) i Katarina Mišetić (Zagreb). Zapisničarka: Mirna Molnar (Velika Gorica).

GORICA: Franko Katalenić, Gabrijel Kaurić, Juraj Baldaš, Patrik Vidaković, Matija Klasnić, Davor Sviličić, Luka Mačvanin, Bruno Silaj, Karlo Pejić (cap.), Mateo Sviličić, Dario Pavlešan, Bruno Slavica, Dominik Glavaš (L). Trener: -.

KRAVARSKO: Dino Komar (L), Filip Hajduk, Matija Kompes, Darko Dugonjić, David Juvan, Tomislav Vrbančić, David Posavec, Nikola Dolački (cap.), Petar Brnjilović, Marko Miković, Neno Hazer. Trener: Nikola Boić.

Redoslijed: 1. MOK Čazma 36 (20 18 2 56:18), 2. OK Daruvar 34 (20 17 3 56:14), 3. HAOK Mladost II 30 (20 15 5 49:24), 4. OK Gorica 26 (19 13 6 44:27), 5. OK Sheeft 24 (20 12 8 43:29), 6. OK Croatia 18 (20 9 11 40:39), 7. OK Rudar Mursko Središće 18 (20 9 11 34:38), 8. OK Medicinar Trnje II 13 (19 7 12 24:37), 9. OK Sisak II 10 (19 5 14 17:46), 10. OK Quirin Sisak 6 (20 3 17 14:52), 11. OK Kravarsko 0 (19 0 19 4:57).

Nastavite čitati

Reporter 436 - 11.04.2024.

Facebook

Izdvojeno