Gorica vs. Rijeka

DOMAGOJ PAVIČIĆ: Ako budemo pravi i skupimo glave uzet ćemo sva tri boda u Velikoj Gorici

Denis Frančišković

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

Goricu smo dobro proanalizirali. Zwolinski im je trenutno možda najbolji igrač, no razmišljamo isključivo o našoj igri. Domaćini imaju dobru momčad, a ako budemo pravi, na sto posto, uzet ćemo tri boda - kaže veznjak Rijeke



RIJEKA Domagoj Pavičić pomalo se vraća u formu, no daleko je to još od očekivanog, od onog što priželjkuje navijači Rijeke kad je u pitanju kreator igre prema naprijed. 


– Čeka nas jedno neugodno gostovanje i sigurno nam neće biti lako. Mi moramo skupiti glave i naći rješenje da se izvučemo iz ove crne serije u koju smo upali. Vjerujem da će to biti već danas u Velikoj Gorici, da ćemo pokazati dobru igru i zalaganje te osvojiti tri boda – govori Pavičić uoči utakmice koja počinje u 15 sati.


Koliko ste proanalizirali igraju sastava Sergeja Jakiroviča, Poljak Lukasz Zwolinski motor je domaće momčadi, proigrava i redovito zabija?




– Goricu smo dobro proanalizirali. Zwolinski im je trenutno možda najbolji igrač, no razmišljamo isključivo o našoj igri. Domaćini imaju dobru momčad, a ako budemo pravi, na sto posto, uzet ćemo tri boda.


Dosadašnji vlastiti učinak?


– Ne bi sam sebe ocjenjivao… Na početku nisam bio u pravoj formi, u zadnjim utakmicama sam se malo digao. Sigurno da može puno bolje – rekao je Pavičić.