OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Neka se pamti… PDF Ispis

Dana 3. listopada 2018. učenici 4.c i 4.d razreda sudjelovali su na svečanosti obilježavanja 27. obljetnice osnutka 153. brigade HV – Velika Gorica koja se održala u Vojarni satnik Josip Zidar u Velikoj Buni. Obišli su spomen-park i pogledali su izložbene eksponate 153. brigade. Ujedno su nazočili postavljanju kamena temeljca budućega Muzeja 153. brigade HV-a i Domovinskoga rata.

Nastavak svečanosti bio je u šumi Kljuka u Pokupskom gdje su učenici vidjeli i Zemunicu – osmatračnicu koja je služila hrvatskim braniteljima 153. brigade i kao zaštita od neprijatelja.
U školu smo se vratili obogaćeni novim znanjima o hrabrim braniteljima koji su ponosno branili naše Turopolje i ostale krajeve Lijepe Naše.

Učiteljice
Vesna Pučko i Jadranka Jelisavac

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...