Foto: perceiveart.com/ivan-generalic

Letos je sunčece bilo tak vredno da je sve dozrelelo ranejše, pak je i grozdje dozrelelo i moralo se pobrati puno prije Miholja. Mošt je već zdamlek otkipel, i treba ga,  kak se to i šika, okrstiti, da nam postane mlado, fino vinčeko, za okrepu duše i tela.  Letos ga bumo krstili malo ranejše nek lani, pak najavljujemo da bi to bilo v subotu, 3. studenoga 2018. v mraclinskom Društvenom domu ob 20,00 vur. Za tu prigodu došel bu biškup i njegovi uzoriti pomoćniki kaj bi nam našega mošteka pokrstili i v mlado vino pretvorili. Za veselje i popevku i letos se budu pobrinuli naši lepi mladi mraclinski dečki z tamburaškoga sastava „Lajbeki“.

Da bi mogel piti, moraš i dobro jesti, pak se bumo mi žene, „Anđele“ z Mraclina, pobrinule za pravi martinski jelovnik. Uz piće dobrodošlice, skuvale bumo finu domaću suvu vratinu i domaće mesnate kobase, spekle krvavice a vuz sve to zdinstale kiselo zelje i zrestale kramper, spekle fine domaće kolače, sve to za 70,00 kuna po osobe. Pijaču si bute posebno platili, a složile bumo i tombolu, tera bu saka dobitna.  Svoje mesto morete rezerverati i peneze donesti do 28. listopada 2018. k našem deklam:

  1. Ksenije Nestorović – mobitel 091 547 6569
  2. Jasne Čunović – mobitel 099 816 7070
  3. Dijane Vincek – mobitel 091 547 1104

Veselimu se vašemu dolasku, jer si morete puno popiti, svetomu Martinu se skroz posvetiti, a z Mraclina nikam ni treba iti! I poglečte si kak je to bilo lani

 

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.