Novosti Sport Događanja

Male igre za Veliku Goricu: Počele pripreme za najveći geek event godine

05.11.2018. / Petar Brnada

Udruga Talus počela je s pripremama najvećeg geek eventa u Velikoj Gorici u ovoj godini koji će se održati u subotu, 17. studenog.

-Pridružite nam se i zabavite s prijateljima i najbližima na događaju Male igre za Veliku Goricu, koji će se održati, u prostoru OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici, s početkom u 10 sati.

Na najvećem goričkom geek eventu koji se održava pod naslovom „Male igre za Veliku Goricu“ tijekom čitavog vas dana očekuje velika igraonica modernih društvenih igara koju organizatori pripremaju u suradnji s Udrugom "Igranje" kao i nagradni turniri u modernim društvenim igrama (više o nagradama uskoro!), turnir u Magic The Gathering u suradnji s Carta Magica te nagradni turnir u Yu-Gi-Oh!

Na programu će se naći i GO turnir kojeg organizira GO-klub Velika Gorica te Pub kviz u domeni geek fandoma i tabletop igara koji vam donosi ekipa Qube (Klub mladih Skwhat) iz Siska, a vrijedni organizatori pripremaju i Escape Room na temu Halloweena koji vam donosi Gorički klub mladih, LARP igre Terrible Creationsa te štand svima omiljenog dućana za društvene igre, minijature i TCG Carta Magica

Iz Udruge Talus poručuju da je upad u potpunosti besplatan te da su dobrodošli svi uzrasti, a više detalja o eventu možete pronaći na njihovoj facebook te web stranici.

Foto: Udruga Talus

Podijeli