Novosti Sport Događanja

Goričani nisu zaobišli VINOcom

27.11.2018. / Ivana Ćurić

Na prestižnoj lokaciji hotela Esplanade u Zagrebu 23. i 24. studenog održan je trinaesti po redu zagrebački Međunarodni festival vina i kulinarstva.

Dvodnevna vrhunska eno-gastronomska manifestacija okupila je oko 300 izlagača, a bila je posvećena kulturi stola, vina i hrane, koja je nezaobilazan dio gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Okupila je ugledne hrvatske i međunarodne vinare, poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje. Nizom radionica, okruglih stolova, humanitarnom dimenzijom i drugim popratnim događanjima festival je učvrstio ugled jednog od središnjih mjesta susreta profesionalaca, stručnjaka i zaljubljenika.



Uz mnogobrojne vinare predstavili su se i vodeći proizvođači hrane, ulja, tartufa, sireva, pršuta, kulena, meda, slatkih delicija i drugih proizvoda, koji su predstavili svoje proizvode i gastronomsku ponudu. Ove godine zemlja partner festivala bila je Rusija, a ovogodišnji raj za vinoljupce privukao je rekordan broj ljubitelja i štovatelja vrhunske kapljice i odličnih kulinarskih pripravaka. Među njima bili su i brojni Goričani, a djelić atmosfere donosimo kroz fotografije.

 

 

(foto:Udruga Grozd)

Galerija slika

Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom Goričani nisu zaobišli VINOcom

Podijeli