Novosti Sport Događanja

Perica Vidak: Utakmica protiv Dubrave Tim kabel najbolje ocrtava našu jesen

04.12.2018. / Sportska redakcija

U posljednjem jesenskom susretu nogometaši Kurilovca na domaćem su terenu s 2:0 poraženi od Dubrave Tim kabel. Nezasluženo, jer domaći su igrači bili daleko bolja i opasnija momčad.

-Upravo ova utakmica najbolje oslikava našu polusezonu. Imali smo više od igre kao i u većini utakmica, no opet smo zakazali s realizacijom koja nam je bila najslabija karika ove jeseni izuzev utakmica protiv Španskog i Jadrana u Poreču. Uz to, opet smo obrambeno napravili nekoliko pogrešaka i ostali smo bez bodova- osvrnuo se na susret posljednjeg jesenskog kola trener Kurilovca, Perica Vidak.

Porazom od Dubrave Tim kabel, Kurilovec je prekinuo lijep niz od šest utakmica bez poraza, u kojem su zabilježili tri pobjede i isto toliko remija. U konačnici, na zimsku stanku Kurilovec odlazi s jedanaeste pozicije i 23 osvojena boda, što može biti zadovoljavajuć rezultat. Uz to, izborena je i četvrtzavršnica Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, gdje klub iz Kurilovca brani prošlogodišnji naslov.

-Trebali smo imati pet do šest bodova više, što smo svojom igrom i zavrijedili. Nažalost, ranije izrečeni razlozi ostavili su nas na ovome što sada imamo. Kada sve sagledam još uvijek važem za konačnu ocjenu. No, ono što treba reći kako je nama 70 posto igrača došlo iz petog ranga ili juniorske momčadi- kaže Vidak, koji ne traži alibi zbog toga.

-Ovi stariji dečki su pokazali kako su nositelji te su pomogli ovim mlađima u prilagodbi na zahtjeve Treće lige. Iskreno, neki igrači su trebali dati puno više, jer su osjetili i igranje Druge lige- iskreno će Vidak, koji s momčadi ostaje u pogonu još sljedeći tjedan.

Proljetni dio prvenstva počinje 23. veljače kada u Kurilovec stiže Novigrad. Svi vjeruju kako će to naznačiti i rezultatski iskorak, jer dečki će biti iskusniji za polusezonu, a osim toga tijekom pripremnog perioda koji počinje 7. siječnja većina utakmica odigrat će se protiv drugoligaških momčadi.

 

Podijeli