Home Izdvojeno U Kranjčevićevoj odigran prvi susret 18. kola u 1. HNL

U Kranjčevićevoj odigran prvi susret 18. kola u 1. HNL

Gorica remijem odlazi na zimsku pauzu

PODIJELITE

Gorica je u gostima kod Lokomotive prekinula niz od tri uzastopna poraza. Nakon što su prethodno poraženi od Istre, Dinama i Osijeka, Goričani su kod Lokomotive odigrali 2:2, uz pogotke Čabraje i Atiemwena, uvjerljivo najboljeg igrača ove polusezone.

Ovaj remi je ujedno i najrealniji ishod ovog inače vrlo dobrog susreta, odigranog na snježnom travnjaku i uz vrlo malo iznimno hrabrih gledatelja. Gorica je na kraju jesenski dio natjecanja okončala na petom mjestu, sa 27 bodova i dojam je i više nego zadovoljavajući. Jakirovićevi dečki zaslužuju sve čestitke za ostvareno. Sada slijedi pauza do početka siječnja kada započinju pripreme za nastavak sezone, koji starta prvi vikend u veljači.

Jakirović je u više navrata javno istaknuo da mu je želja da klub dovede nekoliko pojačanja, da bi u nastavku prvenstva krenuli u borbu za bolju poziciju od trenutne. Zašto ne i probati se dokopati kvalifikacija za Eeuropsku ligu. Na redu su predsjednik Črnko i sportski direktor Nikoličius. Igrači su svoje pošteno odradili.

Goran Klobučarić