Novosti Sport Događanja

Velikogorički tenisači na najbolji način otvorili novu godinu

11.01.2019. / Sportska redakcija

Velikogorički tenisači ušli su u 2019. godinu s nekoliko zaista sjajnih rezultata. 

Lucija Turčić predanim je radom ušla u 2019. godinu kao TOP 10 u Hrvatskoj do 12 godina- točnije nalazi se na osmom mjestu rang liste Hrvatskog teniskog saveza. S obzirom na to da je vrlo malo bodova dijeli od trećeg mjesta koje donosi mjesto u Hrvatskoj nacionalnoj reprezentaciji, svi u klubu se nadaju kako će Lucija uskoro predstavljati Veliku Goricu i svoj klub iTeam u nacionalnoj selekciji.

Osim Lucije, treba istaknuti dvojicu tenisača među TOP 20 na HTS rang listi. To su Luka Jurlina i Abbas Nazarov, obojica u kategoriji do 14 godina. Treba napomenuti da su rang liste do 12 i 14 godina, kada je tenis u pitanju, rang liste s najjačom konkurencijom, a najbolji tenisači igraju većinom međunarodne turnire, tako da je ovo zaista sjajan uspjeh i lijepi početak godine za mlade velikogoričke tenisače. Također, mlada nada Jan Markan završio je 2018. godinu kao četvrtfinalist državnog Mastersa do 10 godina te je ujedno osvojio i nagradu svoga grada za sportsku nadu godine.

-Željeli bi ovim putem pohvaliti i sve naše ostale igrače, koji ustaju rano i vikendima, i blagdanima, a nekada dolaze na treninge čak i prije jutarnjih školskih sati, odlaze na turnire te ujedno ispunjavaju i svoje sportske i školske zadatke što smatramo vrlo bitnim. Hvala i svim roditeljima na podršci. Teniski klub iTeam Velika Gorica otvoren je za upise novih igrača i rekreativaca u svakom trenutku. Želimo vam svima, a i nama, jednu uspješnu novu godinu prepunu sporta, zdrave konkurencije i natjecanja, dobrih rezultata, zdravlja, teških treninga, sloge i uspjeh- poručili su iz Teniskog kluba iTeam.

Podijeli