Novosti Sport Događanja

Kurilovec svladao Zagorec

19.01.2019. / Redakcija

Nakon pet dana priprema nogometaši Kurilovca danas su odradili prvu od šest kontrolnih utakmica koliko ih je u planu trenera Perice Vidaka. Na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona Kurilovčani su danas odradili susret protiv trećeligaša iz Krapine Zagorca. Uspješniji su se pokazali igrači Kurilovca koji su slavili s 4:2.

Kako je istaknuo trener Vidak pobjeda Kurilovca sasvim je zaslužena. Već nakon prvih 45 minuta Kurilovčani su zgodicima Halilića, Roginića i Matoša imali vodstvo od 3:0. Strijelac za goste iz Krapine bio je Majcenić. U nastavku susreta Zagorec je preko Sedaka smanjio na 3:2, da bi konačan rezultat utakmice postavio Velić.

Trener Kurilovca priliku za igrom pružio je svim igračima, tako da su na terenu po 45. minuta provele dvije kombinirane momčadi. U prvom dijelu igrali su; Išek, Fridrih, Halilić, Čunčić, Šarić, Mandura, Matoš, Filep, Spudić, Sedlaček, Roginić, dok su u nastavku na terenu bili; Išek, Čurek, Rajić, Desput, Ištuk, Kelava, Slunjski, Humaljek, Janječić i Velić.

 

Podijeli