Novosti Sport Događanja

Beli predstavljen u Dinamu: Veliko hvala Gorici i navijačima!

22.01.2019. / Damir Žbulj

Kao što smo iz provjerenih izvora  i najavili u ponedjeljak, Nigerijac Iyayi Belive Atiemwen danas je potpisao za zagrebački Dinamo.

-->>  Atiemwen potpisuje za Dinamo, Gorici tri milijuna eura odštete!

HNK Gorica trebala bi dobiti oko tri milijuna eura odštete za transfer, a uskoro će biti poznato hoće li Beli odmah dres Dinama, hoće li ostati u Gorici na posudbi do kraja sezone ili će ga hrvatski prvak poslati u neku drugu sredinu.

"Htio bih iskoristiti ovo malo vremena i reći veliko hvala Gorici i navijačima. Hvala vam puno i sve vas volim ," poručio je preko društvenih mreža.

Za Goricu je mladi Nigerijac, koji u četvrtak slavi 23. rođendan, ove sezone odigrao 17 službenih utakmica, postigao devet golova i upisao četiri asistencije. U proljetnom dijelu drugoligaške sezone, na putu do titule, u 13 utakmica postigao je pet pogodaka.

O detaljima transfera, ali i s planovima HNK Gorice u bližoj i daljoj budućnosti u srijedu će se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici obratitii čelni ljudi kluba, predsjednik Nenad Črnko i izvršni dopredsjednik Mindaugas Nikoličius.

HNK Gorica će u srijedu odigrati dvije pripremne utakmice na terenu s umjetnom travom našega stadiona. U 11 sati počet će ogled sa Sesvetama, dok je u 14 sati na rasporedu okršaj s mađarskim drugoligašem Budafokijem.

(Foto: GNK Dinamo)


.

Podijeli