Novosti Sport Događanja

Fuji vas poziva da s njima trčite Wings for Life World Run utrku!

11.02.2019. / Petar Brnada

Judaši iz judo kluba osoba s invaliditetom „Fuji“ i ove će godine sudjelovati u velikoj utrci Wings for Life World Run u Zadru pa vas tim povodom pozivaju da se pridružite njihovom timu.

-I ove godine oformili smo svoj tim te vas sve pozivamo da nam se priključite. Red je da svi skinemo prošlogodišnje rezultate, a ako sad krenete s pripremama u to niti najmanje ne sumnjamo! Još pet dana možete se prijaviti po nižoj cijeni startnine pa nemojte čekati drugi tjedan da to napravite- poručuju iz Fujija.

Kako dalje navode, svi koji se dvoumite sudjelovati na ovoj utrci ili ne, odvažite se i prijavite. Atmosfera u Zadru je nešto neopisivo. A jednom kad odradite Wings biti ćete kao i oni, apsolutno oduševljeni i jedva ćete čekati iduću godinu.

Fuji tim koji vas poziva da postanete dio pokreta "I move 4 Fuji" možete pronaći OVDJE.

-Slobodno nas preporučite svojim prijateljima trkačima kako bismo ove godine svi zajedno pretrčali što više kilometara za naše judaše koji ne mogu trčati- rekli su iz Fuji tima, čije članice Ines i Dinku na prošlogodišnjoj utrci Wings for Life World Run možete vidjeti na naslovnoj fotografiji.

Podijeli