Home Najave Znate li kako govori ljubav?

Znate li kako govori ljubav?

"Budi ljubav gdje god se nalaziš. Iskaži svoju ljubav u poslu. Iskaži svoju ljubav u svakodnevnim aktivnostima. Tako povećavaš svoju vrijednost u ovom svijetu koji je izgubio istinske vrijednosti"

PODIJELITE

Na to pitanje odgovor daje nova knjiga Ivice Šipušića “Tako je govorila ljubav” koja će na samo Valentinovo biti predstavljena u Gradskoj knjižnici Velika Gorica.

Knjiga lirskih zapisa duhovne tematike “Tako je govorila ljubav” Ivice Šipušića zapravo je niz meditativnih razmišljanja namijenjenih čitanju iz dana u dan. Inspirirana je jednako autorovim osobnim životnim iskustvom kao i pisanjem američkog autora Og Mandina koji je svojim riječima mudrosti, nadahnuća i ljubavi preokrenuo živote milijuna ljudi diljem svijeta. I ovi zapisi Ivice Šipušića na istom su tragu – pisani kako bi mnogima pomogli da steknu motivaciju i nadahnuće potrebne kako bi promijenili ono loše u svojim životima i krenuli putem ljubavi.

Shvatiti vlastitu vrijednost i posebnost u svijetu gdje su svi isti i prenijeti to drugima kako bi živjeli kvalitetnije, posvećenije i ispunjenije živote, misija je ove knjižice.

U četvrtak 14. veljače 2019., na Valentinovo kad su svima puna usta ispraznih i komercijalnih ljubavnih poruka, dođite i upoznajte se s pravim značenjem ljubavi u njezinom najdubljem smislu. Predstavljanje knjige “Tako je govorila ljubav” održat će se u Središnjem odjelu knjižnice s početkom u 19.00 sati.