Novosti Sport Događanja

U novom logističkom centru već radi 200-tinjak radnika

12.02.2019. / Juraj Odrčić

Na području poduzetničke zone Meridian 16 u Vukovinskom polju niknuo je novi logističko-distribucijski centar vrijedan 18,5 milijuna eura kojeg je izgradila Atlantic grupa.

Investicijom je Atlantic grupa dobila novi i suvremeni logistički centar i time objedinila skladišne kapacitete na području grada Zagreba. Građevinska kompanija Kamgrad kao partner projekta upravo je zbog izuzetne geografske lokacije i prometnih veza odabrala Veliku Goricu, a u prvoj fazi izgradnje osiguran je skladišni kapacitet od 30.000 paletnih mjesta.

- Trenutno se na novoj lokaciji logističko-distribucijskog centra Atlantic Grupe vodi 205 zaposlenika i najveći dio seli s drugih ranijih lokacija skladišta, a 17 je novo zaposlenih, dok će kroz narednih mjesec dana preseljenjem dodatnog segmenta poslovanja s bidonima na novoj lokaciju raditi i dodatnih 27 zaposlenika - kazali su nam iz Atlantic grupe.

O razvoju Poslovne zone Meridian 16 razgovarali smo s direktoricom Ivanom Bakunić koja nam je otkrila planove za budućnost poslovnog parka Meridian 16 i interesu investitora za Veliku Goricu. O  tome pročitajte u novome, 143. po redu, broju VGdanas novina!

Podijeli