Home Izdvojeno SPORTSKI VIKEND Besplatan ulaz protiv Intera

SPORTSKI VIKEND Besplatan ulaz protiv Intera

Najava sportskih događanja za subotu i nedjelju

PODIJELITE

Najavu bogatog sportskog vikenda započinjemo nogometom. Gorica nakon posrtaja u Koprivnici, u subotu s početkom u 17.30 sati na svojem stadionu dočekuje Inter iz Zaprešića. Poziv vjernim navijačima da dođu u što većem broju (ulaz je besplatan) i daju podršku prema prvoj domaćoj pobjedi u 2019.

Rukometaši Gorice nakon što su u prošlom kolu napokon nekoga i pobijedili, pala je momčad Varaždina, u 15. kolu Premijer lige gostuju kod Rudara, sastava koji je samo jedno mjesto ispred njih na ljestvici, pa nema bolje prilike za još jednim trijumfom. U 2. Ligi rukometašice Udarnika dočekuju Slogu, koja je dva mjesta iznad njih u poretku.
Stolnotenisači imaju dvostruke oglede i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Kod žena u 1. Ligi u subotu od 11 sati Velika Gorica prvo dočekuje Sveti Jakov, da bi od 17 sati ugostila Crikvenicu. Dok su njihove kolege od 11 sati domaćin Bajeru iz Fužina, da bi šest sati kasnije dočekali sastav Srdoči.

U odbojkaškoj 1. Ligi za ostanak Azena igra možda i odlučujući susret za osiguranje prvoligaškog života. Naime, Azenašice gostuju kod ekipe Drenove, u subotu od 19.30 sati i ukoliko pobjede otići će na vjerojatno nedostižnih četiri bodova razlike baš ispred subotnjeg domaćina. U 1. B ligi igra se 14. kolo, a ekipa Velike Gorice u nedjelju od 17 sati dočekuje Don Bosco, dok u 2. Ligi sjajne igračice HOK Gorice gostuju u nedjelju od 16 sati kod sastava Brcko. Goričanke u proteklih osam kola imaju isto toliko pobjeda.

Goran Klobučarić