Novosti Sport Događanja

Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima

17.02.2019. / Redakcija

Nogometaši Kurilovca jučer su odradili posljednje dvije pripremne utakmice uoči nadolazećeg proljetnog starta prvenstva, kojeg će otvoriti domaćim susretom protiv pretposljednjeg Novigrada.

Po prvi puta u pripremnom periodu Kurilovčani su zaigrali na SRC Udarni, gdje su ugostili Lukavec i Segestu. Domaći trener Perica Vidak na raspolaganju je imao sve igrače izuzev ozlijeđenih Luke Mandure, Luke Povoljnjaka i Matea Velića, tako da je iskombinirao dvije postave igrača, kako bi svi mogli odraditi po devedeset minuta. U prvom susretu protiv Lukavca, igrala je rezervna postava, dok je u susretu protiv Segeste kurilovečki strateg na teren poslao najbolju jedanaestorku.

Susret protiv Lukavca završio je bez pobjednika 1:1, dok su Kurilovčani u srazu sa Segestom poraženi s minimalnih 1:0.

Galerija slika

Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima Remi i poraz Kurilovca u posljednjim pripremnim susretima

Podijeli