Novosti Sport Događanja

Prva pobjeda Mraclina u pripremama

17.02.2019. / Redakcija

Nogometaši Mraclina u četvrtom pripremnom susretu napokon su upisali pobjedu. Poslije poraza od Lomnice, Gradića i juniora Hrvatskog dragovoljca, igrači trenera Marka Pancirova u susretu protiv Mladosti iz Obrezine upisali su pobjedu od 2:1. Mladostašima je ovo bila druga pripremna utakmica, nakon što su u Žerjavincu s 4:0 porazili Bunu.

U današnjem susretu odigranom na Staroj grabi Mraclin je zgodicima Dolibašića i Jurića došao do pobjede od 2:1. Gosti su poveli, a strijelac sjajnog pogotka bio je Crepulja.

Inače, Mraclin je sinoć u Društvenom domu održao godišnju Skupštinu, na kojoj je predsjednik Goran Vukašinec podnio izvješće o radu u proteklih godinu dana.

-Najbitnije je da i dalje funkcioniramo. Nastavljamo u istom sastavu. Seniorski rezultati prošlog proljeća su bili sjajni, no jesenas smo podbacili. Očekivali smo borbu za vrh, no doveli smo se tu gdje jesmo. Što se tiče proljeća ići ćemo svaku utakmicu na pobjedu, pa gdje nas to odvede- ispričao je predsjednik Mraclina, Goran Vukašinec koji vjeruje kako će momčad vrh napasti sljedeće sezone, ako se u tome ne uspije ovog proljeća.

-Uz ove rezultatske ciljeve, želja nam je poraditi na infrastrukturi, gdje bi u Novoj grabi trebala ići izgradnja kotlovnice, a nadamo se da će na Staroj grabi biti uređeno krovište kako bi dobili prostoriju za treniranje i gdje bi se u budućnosti održavali satovi gimnastike koja je u našem planu.

 

Podijeli