Home Crna Kronika Prijetio joj, tukao je, uzeo ključeve auta i odvezao u Goricu

Prijetio joj, tukao je, uzeo ključeve auta i odvezao u Goricu

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad osunjičenim zbog osnova sumnje da je počinio nekoliko kaznenih djela

PODIJELITE

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u Velikoj Gorici uhitili su u petak, 8. ožujka, 48-godišnjaka koji je prijetio i tukao djevojku, koju je prije toga prisilio da uđe s njim u auto iako mu je bila izrečena mjera zabrane približavanja.

“Sumnja se da je 8. ožujka 2019. godine oko 20 sati, dok mu je na snazi bila izrečena mjera nadležnog državnog odvjetništva zabrane približavanja 48-godišnjakinji i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s njom, došao do njezinog osobnog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba. Kada je vidio oštećenu koja se približavala vozilu, zapovjedio da mu preda ključeve vozila i zaprijetio, a nakon što mu je oštećena dala ključeve vozila nastavio joj je prijetiti te zatražio da sjedne na mjesto suvozača, što je oštećena iz straha za svoj život i napravila.
Nakon što je sjeo na mjesto vozača krenuo je voziti njezin automobil, a ujedno i tijekom vožnje nastavio upućivati prijetnje pri čemu ju je više puta udario u glavu te joj ograničio slobodu kretanja i odvezao ih u smjeru Velike Gorice gdje je parkirao i gdje su ga uhitili policijski službenici”, stoji u policijskom izvješću.

Liječnička pomoć ženi je pružena u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad osunjičenim zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Protupravno oduzimanje slobode“, „Teška tjelesna ozljeda“ i „Prijetnja“ na štetu 48-godišnjakinje, te je predan pritvorskom nadzorniku.