Novosti Sport Događanja

Vrijednost ovih 'knjiga' je neprocjenjiva, poslušajte njihove priče

14.03.2019. / Romana Šimek

Gorički klub mladih organizira još jednu Živu knjižnicu, a svoje priče ispričat će Durđa Dehin - predsjednica Udruga Edukacijom Protiv Raka Dojke Zagrebačke Županije, Marina Drašković - osnivačica Judo klub osoba s invaliditetom "Fuji", Ana Katulić - glumica, voditeljica, novinarka, ali i vlasnica obrta za izvođačku umjetnost Plartforma  te umjetnicu Vesnu Tafru.

Ne propustite doći i poslušati ih jer sve su to žene koje ne samo da će  vas inspirirati i zadiviti svojim pričama, već će ostaviti značajan utisak pokazujući vam kako to izgleda kada žena odluči ostvariti svoj cilj.

Knjige su ljudi, koji ne samo da informiraju, već mogu odgovarati na pitanja te ih postavljati i na taj način i same steći nova znanja.

U živoj knjižnici čitatelji posuđuju knjigu na ograničeno vrijeme, te je nakon čitanja (razgovora koji traje otprilike 15 minuta) "vraćaju na policu". Nakon razgovora sa jednom knjigom, tj. izlagačem, čitatelji se rotiraju sa drugima te potom upoznaju novog izlagača.

Živa knjižnica održat će se u petak, 15. ožujka u prostoru Centra za posjetitelje Turističke zajednice Velika Gorica s početkom u 19,30 sati sati.

Podijeli