Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Zapalio se autobus ZET-a u Velikoj Gorici: "Vatra se rasplamsala, u zadnji tren smo izašli"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izlazu iz Vukovine kod velike Gorice, na mostu na državnoj cesti D30 danas oko 16 sati zapalio se autobus.

Vatra je zahvatila čitavo vozilo zbog čega su na teren izašli vatrogasci, a prema posljednjim informacijama - nema ozlijeđenih osoba.

Prema prvim informacijama radi se o ZET-ovom autobusu iz 2003. godine, tip Mercedes Citaro kakav je izgorio 2015. godine, a koji vozi na liniji 305 Velika Gorica - Turopolje.

Pročitajte i ovo Uvode se kamere u tramvaje, ilustracija Rak rana Stižu nove kamere koje će biti u tramvajima: Pogledajte što će sve kontrolirati Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

"Nešto prije 16 sati došlo je do požara na autobusu linije 305. Do zapaljenja je došlo u prostoru motora. Pozvani su vatrogasci koji su požar na autobusu ugasili, a dizalica će ga odvesti u garažu gdje će očevidom biti utvrđen točan uzrok zapaljenja", potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.

Zbog požara je neko vrijeme bio obustavljen promet na ovom pravcu, a vozači su preusmjeravani na obilazne puteve kroz Mraclin, piše VGdanas.

"Samo je promijenio zvuk u vožnji, počelo se užasno dimiti... Uspjeli smo izaći i vatra se rasplamsala. U zadnji tren smo izašli", kazala je putnica iz ZET-ovog autobusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene