Novosti Sport Događanja

Završila juniorska Velikogorička teniska liga

29.03.2019. / Sportska redakcija

Sve je življe na teniskim terenima iza Srednje škole. Službeno otvorenje vanjske teniske sezone najavljeno je za sutra. Paralelno s time traju i pripreme za još jedno izdanje Velikogoričke teniske lige, koja počinje 1. travnja.

-Za prvi ciklus se mogu prijaviti do kraja ovog tjedna, dok se za ostale cikluse mogu prijavljivati kroz cijelu sezonu- kaže voditelj lige Miha Troha, koji i prima prijave zainteresiranih tenisača.

I dok stariji „španeri“ čekaju da izađu na teren, prošlog vikenda odigrani su završni turniri Velikogoričke teniske lige u juniorskoj konkurenciji - crveni, narančasti, zeleni i žuti tenis uz sudjelovanje 50-ak igrača. U „crvenom tenisu“ najbolja je bila Lukrecija Grđan, dok je prvo mjesto u „narančastom tenisu“ osvojila Tonka Grgar koja je bila najbolja na turniru, a Marko Dražetić kroz ligu.

U „zelenom tenisu“ prvo mjesto u ligi pripalo je Tomi Suši, dok je Adrian Mataković pobjedom nad Sarom Benedik osvojio prvo mjesto. U finalu „žutog tenisa“ igrali su Ivan Tomčić i Lovro Pavačić, a tijesnu pobjedu slavio je Tomčić.

Galerija slika

Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga Završila juniorska Velikogorička teniska liga

Podijeli