Novosti Sport Događanja

Shazam, Hrabri mališan i komedija iz 'radionice' Kerekeš novi filmovi u kinu

04.04.2019. / Petar Brnada

Na goričko veliko platno s današnjim danom stižu novi intrigantni filmovi među kojima se nalazi jedna domaća komedija, jedan animirani i sinkronizirani film te jedan idealan za sve ljubitelje dobre akcije i superjunaka.

Tako večeras od 18 sati imate priliku pogledati akcijski film naslova „Shazam“ koji je režirao David F. Sandberg, a glavne uloge tumače Zachary Levi, Lovina Yavari i Mark Strong.

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim!

Shazam možete pogledati i 6. te 9. travnja također u 18 sati.

„Hrabri mališan 2“ naziv je animiranog i sinkroniziranog filma koji možete pogledati 5. i 8. travnja, s početkom u 18 sati.

Kada u dolini padne prvi snijeg, jako je bitno pripremiti zalihe za zimu. Nažalost, tijekom operacije zimnica, mala bubamara ostane zarobljena u kutiji koja putuje na Karibe- priča je ovog filmskog naslova.

Možda i najpoznatiji glumački 'otac i sin' duo Ljubomir i Jan Kerekeš donosi vam vrhunsku komediju „Ufuraj se i pukni“ koju možete pogledati već danas od 20:30 sati. U istome terminu bit će prikazana i 6. te 9. travnja dok ćete ju 5. i 8. travnja moći pogledati u 20 sati.

Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i moraju odlučiti što će u životu, prvenstveno što studirati i zašto, a odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka, „supervizora“ koji voli malo puno popiti, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju… U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i ništa nije na njihovoj strani. Baš ništa.

Podijeli