Home Izdvojeno SPORTSKI VIKEND Nogometaši dočekuju Rijeku, košarkaši gosti Hermesa

SPORTSKI VIKEND Nogometaši dočekuju Rijeku, košarkaši gosti Hermesa

Najava događaja za subotu i nedjelju

PODIJELITE

Predstojeći vikend nudi nastavak prvenstvenih događanja u velikom broju sportova. Izdvojili smo najavu najvažnijih. Nogometaši igraju ponovno na svojem travnjaku. Nakon što su u utorak ugostili Lokomotivu, u subotu od 19 sato dočekuju drugoplasiranu Rijeku. Nastavljaju se i natjecanja u nižim nogometnim ligama, u kojima igra puno klubova s našeg područja.

Košarkaši Gorice odlaze u goste kod Hermesa, u subotu od 18 sati. Cilj im je nastaviti pobjedničku seriju, koja je za sada na nizu od pet uzastopnih trijumfa. Rukometaši dočekuju posljednjeplasirani Rudar i ne treba niti spominjati da su favoriti u susretu 4. kola Lige za ostanak.

Stolnotenisači igraju 11. kolo u 1. Ligi skupina Zapad, a Velika Gorica u subotu od 11 sati dočekuju momčad Kvarnera, dok njihove kolegice imaju dvostruki raspored. Prvo od 11 sati dočekuju ekipu Jastrebarskog, da bi šest sati kasnije ugostili Dugo Selo.
Članovi Maraton kluba Velika Gorica ovoga vikenda imaju bogat sportski program. Tako će seniorska ekipa, ukupno šest natjecatelja, tri u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji, nastupiti na Osječkom Ferivi polumaratonu, koji starta u subotu u 10.30 sati. Polaznici Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, njih ukupno trideset nastupit će u 1. kolu HALS-a (Hrvatska atletska liga sjever) i to u kategorijama: limači, mlađi kadeti, stariji kadeti i mlađi juniori.

Goran Klobučarić