Obavijesti

Sport

Komentari 3

Lisac Gavro, sidraš Radonjić i Osijek s nekim novim klincima

Lisac Gavro, sidraš Radonjić i Osijek s nekim novim klincima
1

Minulo kolo ponudilo je puno uzbuđenja. Dinamo je srušio Hajduk u Splitu (1-0), Lokomotiva je slavila u Velikoj Gorici (2-0), Rudeš je golom iz penala nadvisio Istru 1961 (1-0), a još jednu dobru partiju odigrao je Murić

VIDEO

U 27. kolu odigran je vječni derbi. Dinamo je na gotovo krcatom Poljudu srušio Hajduk s 1-0 golom Marija Gavranovića. Gorica i Lokomotiva igrali su važan dvoboj u borbi za europska mjesta, a utakmica je pripala 'lokosima' koji su dobili 2-0 golovima Dejana Radonjića. U utakmici 'davljenika' Rudeša i Istre uspješnija je bila zagrebačka momčad s 1-0 golom Tomislava Štrkalja pa se situacija na tablici dodatno zakomplicirala. Osijek je s novim trenerom Dinom Skenderom s 3-1 slavio u Zaprešiću protiv Intera, dok je Rijeka na Rujevici rutinski ispratila Slaven Belupo s 2-0 uz sjajnu partiju Roberta Murića.

Donosimo najboljih jedanaest 27. kola prema Facebook stranici Romantika.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 27. kola HT Prve lige Ivan Banić - Jedan od junaka pobjede Rudeša nad Istrom...

Objavljuje RomantikaSubota, 6. travnja 2019.

Ivan Banić - Jedan od junaka pobjede Rudeša nad Istrom 1961 (1-0). Obranio je Puljanima nekoliko zicera i još jednom pokazao da je jedna od najboljih karika Ivkovićeve momčadi. Nada u ostanak još živi.

Zoran Kvržić - Još jedna dobra partija priučenog desnog beka Rijeke. Protiv Slaven Belupa konstantno probijao po desnoj strani, odgovarao mu je sustav s trojicom u obrani koji je postavio protivnički trener Ivica Sertić.

Mihael Žaper - Odmah je dobio priliku pod novim trenerom Dinom Skenderom. Zekić ga baš i nije 'šmekao', a ovaj je protiv Intera odmah pokazao o kakvom se potencijali radi. Iskoristiv je na gotovo svim pozicijama u obrani, ali i na zadnjem veznom. Prekrasan gol zabio je nemoćnom Mladenu Matkoviću, a proglašen je i igračem utakmice.

Emir Dilaver - Dobro je zatvorio Jaira protiv Hajduka (1-0), bio je siguran na lopti i čini se da je Dinamo tu utakmicu dobio upravo iz tog zadnjeg reda. Stabilnost koju donosi par Dilaver-Theophile je esencijalna za Nenada Bjelicu i njegovu družinu.

Jan Lecjaks - Igra da se proda. Jede teren, baš grize i mogao bi na ljeto ovaj nogometaš iz Plzena napraviti transfer. Protiv Gorice opet jedan od najboljih u 'lokosima', asistirao je za gol Radonjiću (2-0).

Ivan Šunjić - Po mnogima najbolji igrač derbija. Čvrst, beskompromisan u duelu, 'ugušio' je Mijo Caktaša i toliko ga isprovocirao da je Dugopoljac dobio crveni karton. Nedavno je produžio ugovor, a u Dinamu već zadovoljno trljaju ruke.

Ivan Lepinjica - Ako smo ga nakon partije protiv Osijeka možda i neopravdano izostavili iz momčadi kola, sada to nije moglo proći ispod radara. Odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u pobjedi Rijeke nad Belupom (2-0). Agresivan je, rastrčan i teško je povjerovati da ima tek 19 godina. Bišćan voli karakterne, čini se da se ovim partijama pretplatio na prvih 11.

Laszlo Kleinheisler - Tek je došao u Osijek, a Dino Skender već mu je dao kapetansku traku. Mađar bi iz Škorića trebao biti vođa novog Osijeka, a traku je opravdao prezentacijom na terenu. Namjestio je gol Pušiću, stvorio još niz prilika, a par njegovih udaraca fijuknulo je pored gola.

Robert Murić - Najbolje pojačanje zimskog prijelaznog roka svih prvoligaša. U osam utakmica zabio je dva gola i dodao čak pet asistencija. Sam je srušio 'farmaceute' s prekrasnim golom i ubačajem za Jakova Puljića.

Mario Gavranović - Dugo ozlijeđen, a onda opet ispliva i pokaže klasu. Zabio je Hajduku nakon odbijanca, poput pravog lisca i to slabijom - lijevom nogom. Nije slučajno reprezentativac u Švicarskoj.

Dejan Radonjić - Kreće se, trudi, troši, radi za momčad. Zato ponekad izostanu golovi, ali nagradilo ga je u utakmici protiv Gorice. Zabio je dva komada. Prvi nakon što je produžio nogu nakon prekida, a drugi topovskim udarcem poput sidraša u futsalu. Na kontu je osam golova i pet asistencija, još malo mora podebljati statistiku i transfer na ljeto je gotovo pa siguran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...