Novosti Sport Događanja

U Kosnici predstavljen Ljetopis grada Velike Gorice

19.04.2019. / Romana Šimek

Ljetopis Grada Velike Gorice predstavljen je sinoć do zadnjeg ispunjenog mjesta u prostoru udruge Turopoljska tradicija u Kosnici.

Predstavljanje je organizirala udruga Turopoljska tradicija koja je predstavljanje organizirala za svog mještanina i predsjednika udruge Filipa Margića koji je ujedno i autor u Ljetopisu.

U predstavljanju su sudjelovali urednik Miljenko Muršić i autori priloga, Ljubica Muršić, Miroslav Grahovac, prigodni glazbeni program izveli su tamburaši Kud-a Čiče iz Novog Čiča.

Među uvaženim gostima bili su predsjednik MO Kosnica  i gradski vijećnik grada Velike Gorice Goran Miličević, predsjednik HVIDR-e Velika Gorica Miljenko Marić, predsjednik Kordinacije Vijeća nasionalnih manjina Zagrebačke Županije Imbro Berkeš,predsjednik DVD-a Kosnica Željko Horvat te predsjednici Kud-a Čiče iz Novog Čiča Stipo Duvnjak, Perica Tolić, Pavao Mesić.

Filip Margić pozdravio je sve koji su se odazvali na predstavljanje te se zahvalio svojim sumještanima na tako velikom odazivu.

-Zaista su me moji mještani i prijatelji jako ugodno iznenadlili ovolikim odazivom što mi daje snagu i volju za budući rad- izjavio je Filip Margić.

Nakon predstavljanja Ljetopisa prijateljsko druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak kojeg je organiziralo članstvo udruge.

Podijeli