Novosti Sport Događanja

Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika

26.04.2019. / Romana Šimek

Još jedna njuškica traži dom. Leia je posebna od prvog dana, kaže Martina, čuvalica ovih malenih stvorenja. Sitna, nježna, plaha mala preslatka čupava kuglica! Jedina curica u leglu koju su braća štitila.

“Neustrašiva je, uporna i tvrdoglava, zna se izboriti za sebe. S druge strane, jako je nježna i krhka, dobra i draga. Obožava se maziti i šapicom će vas lupkati ako ju ne doživite. Na prvu je plaha s nepoznatim ljudima pa joj treba malo vremena da se opusti i pokaže vam svu raskoš svog karaktera. Obožava vodu i kupanje, pliva kao ribica. Obožava duge šetnje i svaku vrstu fizičke aktivnosti. Voli sve životinje, a utjehu uvijek traži kod odraslih pasa koji su joj posebno dragi. Izgledom baca na pustinjsku lisicu. Uši se još nisu dogovorile bi li stajale uspravno, vodoravno ili slobodno padale pa vam nikada neće dosaditi promatrati koji će izgled poprimiti u raznim situacijama. Duguljasta je, niskopodna sa preslatkim kratkim nozicama i pola repa koji strsi kao antena. Dlaka je ful jednostavna za održavanje, ne linja se zasad, a češljanje joj nije nepoznanica. S vožnjom u autu nema nikakvih problema, na povodcu šeće kao velika, a bez njega je uvijek u blizini, ne udaljava se od čovjeka. Zna kućni red i ne unistava stvari, moze ostati sama bez plakanja. Ne voli nosenje na rukama, ali ce se u krilo rado popesti i stisnuti. Neka vas ne zavara njena veličina, ona je pravi aktivni pas i treba ljude kojima neće biti samo modni dodatak.

Ima 7 mj, 6 kg, cipirana je, cijepljena protiv zaraznih bolesti i bjesnoce, kastrirana, redovito tretirana protiv unutarnjih i vanjskih parazita. Trazi dom u stanu ili kuci sa dobro ogradenim dvoristem (obavezan boravak unutra), po mogucnosti kod ljudi koji vec imaju psa jer jako voli drustvo. Prije udomljenja potrebna je provjera uvjeta i upoznavanje te potpisivanje ugovora o udomljenju. Zubica leia je jedan poseban poseban pas koji ceka na svoje posebne ljude! Ako ste vi ti, pisite mi u inbox” kaže Martina.

Za sve detalje možete se javiti teti čuvalici Martini i na broj telefona 098 921 5360.

foto: Martina Vujnović

Galerija slika

Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika Malena Leia puna energije spremno čeka novog vlasnika

Podijeli