Novosti Sport Događanja

Jakirović: Mogli smo im zabiti još koji gol

28.04.2019. / Damir Žbulj

Još jedan nogometni spektakl za pamćenje priredili su igrači Gorice i njihov trener Sergej Jakirović svojim navijačima, koji su ponovno do vrha napunili Gradski stadion.

U ključnoj utakmici sezone za nastavak 'europskog sna' Goričani su protiv izravnog suparnika Hajduka odigrali maestralno. U potpunosti su deklasirali Splićane, koji mogu biti sretni što nisu i gore prošli od ovih 3:0 koje je na kraju dvoboja 'ponosno' svjetlilo na našem semaforu...

"Najavljivao sam da se nećemo predati do zadnjeg kola..."

"Čestitam svojim igračima na sjajnoj partiji! Trebala nam je savršena utakmica i odigrali smo je. Nismo Hajduku dozvolili mnogo prilika, a čak smo i mi mogli zabiti još koji pogodak," rekao je nakon susreta Jakirović.

-->> [VIDEO] Fantastični Goričani 'razmontirali' Hajduk!

Zasluženo slavlje nakon ove veličanstvene pobjede sigurno nije bilo preveliko. Nema puno vremena do novog izazova, u petak treba na gostovanju kod Rudeša potvrditi ove vrijedne bodove.

"Ovo nam je veliki poticaj za dalje, imamo još pet kola do kraja i vjerujem kako ćemo na kraju izboriti Europu. To nam je velika želja i pokazali smo to protiv Hajduka," zaključio je Jakirović.

-->> Kahlina savršeno proslavio 100. nastup u dresu Gorice!

Utakmica u Kranjčevićevoj ulici igra se u petak od 18 sati, a sigurni smo kako će Goričani i tamo imati veliku podršku svojih vjernih navijača. Bit će tada vjerojatno i lakše doći do zacrtanog cilja.

Podijeli