Novosti Sport Događanja

Zaustavljena serija Kurilovca

05.05.2019. / Sportska redakcija

Nakon više od dva mjeseca bez poraza, sjajan kurilovečki niz zaustavljen je jučer na gostovanju na Kantridi kod Opatije koja je Kurilovčane porazila s 3:0. Trener Perica Vidak imao je slatkih briga oko sastavljanja momčadi, jer nije mogao računati na kapetana Mislava Čunčića, Maksa Slunjskog, Krsnika i Hrvoja Humeljaka. Osjetio se njihov izostanak itekako. No, ono na što trener Vidak nije mogao računati bio je sudački kriterij, Mateja Bezelja iz Pule,

-Ne želim umanjiti pobjedu domaćina, no glavni sudac je dopuštao pregršt startova s leđa i otvorenim đonom na igrača, koji se nisu svirali ili su se svirali daleko od gola. Nažalost, sudac nas je dočekao- osvrnuo se na utakmicu protiv Opatije trener Kurilovca Perica Vidak.

Inače, isti je sudac i lani sudio dvoboj između Opatije i Kurilovca, kada su Kurilovčani također jako negodovali na njegove odluke.

-Na kraju zaslužena pobjeda domaćina koji je na destruktivan način došao do trijumfa- podvukao je Vidak.

Stvari po njegovu momčad loše su krenule već 20. minuti kada je Bogolin s jedanaest metara doveo Opatiju u vodstvo, da bi u nastavku susreta Pejanović s dva pogotka potvrdio trijumf domaće momčadi.

Podijeli