Novosti Sport Događanja

Edukacija o zdravom načinu života uz Different.hr u GKM

06.05.2019. / Romana Šimek

Možeš li smršaviti, a da jedeš što god želiš? Želiš li naučiti osnove ravnoteže energije koja je glavni faktor u regulaciji tjelesne težine? Nemaš ideje za recepte, ali nemaš ni vremena i treba ti nešto brzo, a nutritivno bogato?

U svrhu toga, Gorički klub mladih odlučio je ovoga četvrtka organizirati vrlo efikasnu i zanimljivu radionicu na kojoj će polaznici po principima neformalne edukacije koji se baziraju na „learn by doing“ načinu rada kroz igru naučiti kako pripremati obroke, kako im računati kalorijsku vrijednost, a radionici će prethoditi kratko, ali sažeto predavanje o mršavljenju prilagođeno široj populaciji, tako da svaki laik može bez problema pratiti gradivo.  

Radionicu vodi Mirko Logožar, osnivač edukativne platforme Different, certificirani instruktor individualnog fitnesa i mladi poduzetnik koji se već četiri godine bavi edukacijom o zdravom načinu života na jednostavan i zabavan način. Njegova platforma na društvenim mrežama broji preko 20.000 pratitelja, a uz održavanje radionica na različite teme, čest je gost konferencija, panela i intervjua.   

Radionica počinje 9. svibnja  u 17:00 i trajat će do 20:45 uz pauzu od 30 minuta u sredini. Dolazak je potpuno besplatan, a prijaviti se možete na mail gorickiklubmladih@gmail.com jer je broj ograničen na 20 sudionika.

foto: Different/Facebook

Podijeli