Novosti Sport Događanja

Dom zdravlja, gorički vatrogasci, Andautonija i super Miha teme novog broja VGdanas novina

07.05.2019. / Romana Šimek

U prodaji je novi, 149 broj VGdanas novina u kojima vam donosimo mnoštvo velikogoričkih priča. U prvom planu je intervju s prvim čovjekom goričkog Doma zdravlja, dr. Stjepanom Zagorcem. U svom mandatu zajedno s kolegama te Upravom Doma zdravlja realizirao je brojne kapitalne projekte i investicije, no ne misli stati, a upravo je s nama podijelio svoju viziju nešto drugačijeg i restrukturiranog Doma zdravlja te otkrio do kakvih je promjena došlo u zadnjih desetak godina. 

Razgovarali smo i s goričkim vatrogascima, koji svake godine osvajaju sve bolja mjesta na popularnim 'Fire combat' natjecanjima.

Lokacijom vrlo blilzu, no među mještanima i dalje nedovoljno poznat Arheološki park Andautonija, koji ove godine obilježava 50. godišnjicu od prvih sustavnih istraživanja, a popričali smo o planovima izgradnje interpretacijskog centra u Ščitarjevu

Donosimo presjek najveće proslave Jurjeva u turopoljskom kraju - Jurjevskog tjedna. 

Mihael Vlah ili Super Miha preko dana radi s klincima u Fujiju, po noći bubnja s Retrodukcijom. U razgovoru s njim saznali smo njegovu priču s judom, glazbom te kako je svojim radom zaslužio i Porina! 

Sve to i još puno više pročitajte u novom broju VGdanas novina!

Podijeli