Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Broncu u Medulinu mali Goričani proslavili k'o veliki!

07.05.2019. / Damir Žbulj

Još jedan zapaženi rezultat ostvarile su mlade nade Gorice! Na jubilarnom 20. izdanju Otvorenog nogometnog turnira ZNS-a u Medulinu prva ekipa U-9 Goričana osvojila je treće mjesto, dok je druga ekipa 2010. godišta bila šesta.

U autobusu su mali nogometaši Gorice zapjevali dobro poznatu pjesmu svojih velikih klupskih kolega i uzora, koja se često ori iz svlačionice nakon pobjeda na prvoligaškim travnjacima...

 

U kategoriji do osam godina Gorica je bila šesta, prva ekipa U-10 selekcije bila je deveta, druga ekipa je završila na 16. poziciji, u kategoriji U-11 osvojeno je 25. mjesto, dok je U-12 selekcija završila na 13. poziciji, u izuzetno brojnoj i kvalitetnoj konkurenciji.

Tradicionalni turnir u Medulinu okuplja brojne klubove, iz Hrvatske (Dinamo, Lokomotiva, Istra...), regije (Crvena Zvezda, Maribor) i cijele Europe (Milan), a dovoljno je istaknuti kako su na njemu nastupali i brojni 'srebrni' Vatreni, od Vedrana Ćorluke i Andreja Kramarića do Milana Badelja i Matea Kovačića.

Mali nogometaši Gorice prikupili su u Medulinu dragocjeno iskustvo u svom razvoju te su se sjajno proveli s brojnim vršnjacima.

Galerija slika

[VIDEO] Broncu u Medulinu mali Goričani proslavili k'o veliki! [VIDEO] Broncu u Medulinu mali Goričani proslavili k'o veliki! [VIDEO] Broncu u Medulinu mali Goričani proslavili k'o veliki! [VIDEO] Broncu u Medulinu mali Goričani proslavili k'o veliki!

Podijeli