Novosti Sport Događanja

Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega!

14.05.2019. / Petar Brnada

Sjajnim rezultatima ARRK Gorica na Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu pridružio se i gorički sportsko-plesni klub Vega čiji su članovi osvojili tri naslova viceprvaka te jedan naslov prvaka Hrvatske!

Na natjecanju je nastupila jedna formacija te pet plesnih parova velikogoričke Vege, a naslove državnih viceprvaka odnijele su Vegice Vita Tot, Katja Vrbanić, Dora Sertić, Tonka Sertić, Emili Kovačević i Petra Storić, te Ema Tot i Andrija Fabijančić u reprezentativnoj kategoriji Mlađih juniora.

Lea Zobec i Silvio Šipušić u kategoriji Couple Dance Show osvojili su naslov viceprvaka, dok su u seniorskoj C kategoriji bili uvjerljivo najbolji te postali prvaci Republike Hrvatske.

-Pored ovih parova, nastupio je i ''novopečeni'' par Lara Ištvanek i Martin Vuglenović koji uz manjak sportske sreće završio na nesretnom 13. mjestu, iako su na vrlo visokoj razini kvalitete. Treneri Vege očekivali su medalju i za Antoniju Koleš i Bornu Antolića u kategorji mini, no zbog sitne pogreške ispali su u prvom krugu natjecanja i zauzeli 18. mjesto. Njihovi klupski prijatelji Nikolina Grbeša i Roko Muhar su se plasirali u polufinale i zauzeli 13. mjesto- kazali su iz Vege.

Kako su dodali iz kluba, ovim rezultatima Vegini parovi opetovano su u samom vrhu akrobatskog rock 'n' rolla i kao klub imaju najviše odličja prema broju natjecatelja na 28.Prvenstvu Hrvatske.

Galerija slika

Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega! Na Prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu briljirali i članovi SPK Vega!

Podijeli