Novosti Sport Događanja

Priprema se 3. Turopoljski Chill&Grill: Prijavite se i roštiljajte u humanitarne svrhe

15.05.2019. / Petar Brnada

Nakon dva vrlo uspješno odrađena Turopoljska Chill&Grill-a, KUD „Čiče“, Turistička zajednica Velika Gorica i Gorički klub mladih vrijedno pripremaju i treće izdanje te gastro-manifestacije koje će se u Etno naselju održati 25. svibnja.

Chill and Grill osmišljen je kao natjecanje u roštiljanju, koje ocjenjuje žiri te najbolje ekipe očekuju nagrade, a kotizacije za sudjelovanje i ovog puta idu u humanitarne svrhe.

Ukoliko želite sudjelovati možete se prijaviti sa svojom ekipom od minimalno tri do maksimalno osam članova. Ekipe koje sudjeluju trebaju osigurati svoj roštilj, meso koje će peći, priloge po želji te dekoraciju stola. Organizatori za svaku ekipu imaju pripremljena drva, stol i pribor za jelo.

-Ako ne želite sudjelovati u samom natjecateljskom dijelu, svakako nam se pridružite na zabavi i degustaciji te svojim donacijama podržite našu akciju- poručuju organizatori te dodaju da nakon natjecateljskog dijela slijedi zabavni program.

Ovogodišnji Chill&Grill održat će se u subotu, 25. svibnja u Etno selu Novo Čiče, s početkom u 14h, a cijena kotizacije po ekipi iznosi 100 kuna.

Prijaviti se možete do 20. svibnja, ispunjavanjem obrasca putem linka OVDJE.

Foto: TZVG

Podijeli