Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTABILNO vrijeme

Nevrijeme u Zagrebu, tuča pogodila i Veliku Goricu

Tuča
Foto: Čitatelj
1/26
22.05.2019.
u 22:03

Iako je kiša bila predviđena vremenskom prognozom, mnogima je poslužila kao osvježenje. Imate li fotografije nevremena pošaljite nam na mail javi@vecernji.net.

Kratkotrajni i iznenadni pljusak iznenadio je oko 19 sati Zagrepčane, ali i osvježio, a obilna kiša i tuča pogodili su Veliku Goricu i Zagorje.

Iako je kiša bila predviđena vremenskom prognozom, mnogima je poslužila kao osvježenje, a dok je drugima, poput zagrebačkih maturanata, došla kao nenajavljeni i neželjeni gost.

U sklopu norijade, maturanti su danas s Trga bana Josipa Jelačića preselili na Bundek gdje ih je čekao prigodan program za proslavu završetka srednje škole, ali ih je prije par trenutaka dočekala i kiša.

Foto: Petra Makjanić

Sutra možemo očekivati slično vrijeme. Biti će djelomice sunčano, ali i dalje ne posve stabilno. Povremeno će biti promjenljive naoblake, a popodne uz jači razvoj oblaka na širem području grada moguć je poneki pljusak praćen grmljavinom. Vjetar većinom slab, a najniža jutarnja temperatura od 13 do 15, a najviša dnevna oko 23 °C.

Videa nevremena pogledajte u našoj galeriji

KIŠA I TUČA U ZAGORJU

Ključne riječi

Komentara 3

JE
jetix
20:09 22.05.2019.

hoće biti posebno izdanje večernjaka zato što je pala kiša u Zagrebu?

NA
navijeke
20:21 22.05.2019.

Još kad vrsna autorica napisa kroz nekih tjedan dana skuži da je i u Zagrebu bilo tuče.... :)

AI
airbender
19:59 22.05.2019.

video kao da je sniman sa upaljačem, tooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije