Novosti Sport Događanja

Krenulo 'provjetravanje' svlačionice, počinje prodaja godišnjih ulaznica za iduću sezonu

02.06.2019. / Damir Žbulj

Sjajna prvoligaška nogometna sezona praktički je tek završila, no, u HNK Gorica krenuli su su se pripremati za nove izazove.

Prvi koraci su 'provjetravanje' svlačionice, odlasci nekih igrača kojima su istekli ugovori i na koje se više ne računa, dok su neki već dobili priliku produljiti svoju vjernost klubu.

Jedan od njih je iskusni vratar Ivan Čović, koji je u drugom dijelu sezone bio rezerva nezamjenjivom Kristijanu Kahlini. Čova je potpisao do svibnja iduće godine i u slučaju eventualnog odlaska Kahline Gorica za početak priprema ima solidno rješenje među vratnicama.

Goricu su već napustili vratar Marko Veriga, desni bek Giorgi Mchedlishvili i nigerijski stoper Godfrey Itama Oboabona, kojima su istekli ugovori...

"Odigrao sam dvije sezone ovdje i to jako uspješne. Moju prvu sezonu u Gorici završili smo najbolje rangirani na tablici i postali prvak Druge lige. Želim se zahvaliti svima u klubu, svakom članu kluba… Od predsjednika, sportskog direktora, trenera, igrača pa do naših navijača koji su nas podržavali u svakoj utakmici, neovisno o stadionu na kojem smo igrali. Želim momčadi puno uspjeha u sljedećoj sezoni i neću zaboraviti predivno vrijeme koje sam ovdje proveo," poručio je popularni Gigi Mchedlishvili.

Nogometaši Gorice na odmoru su tek do sredine ovog mjeseca, a okupljanje i prvi trening pod vodstvom Sergeja Jakirovića zakazan je za 14. lipnja na Gradskom stadionu.

POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH ULAZNICA

Kreće prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./20. za tribinu Zapad po promotivnoj cijeni od 150 kuna, koja će biti na snazi do 1. srpnja.

"Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 10 do 12 i od 15 do 17 sati u tajništvu kluba. Svi navijači s godišnjim ulaznicama od prošle sezone mogu obnoviti stare u isto vrijeme u prostorijama kluba," poručili su iz HNK Gorica.

Podijeli