Novosti Sport Događanja

U Kučama pripremaju 4. Kup i 3. Memorijal koji se boduje za 1. Otvoreni kup goričke Vatrogasne zajednice

04.06.2019. / Petar Brnada

Sportskim terenima NK Turopoljca ovog će vikenda trčati brojne ekipe koje će se u Kučama okupiti na dva vatrogasna natjecanja, 4. Kupu DVD-a Kuče te 3. Memorijalu Srećko Sambolek.

Tako će po četvrti puta Kup DVD-a Kuče okupiti djecu i mladež dok će se na Memorijalu nadmetati seniorske ekipe. Kako otkrivaju iz Kuča, posebna novost od ove godine je bodovanje Memorijala za 1. Otvoreni kup Vatrogasne zajednice Velika Gorica čije 1. kolo kreće upravo na terenima Turopoljca.

Oba natjecanja održat će se ove subote, 8. lipnja, a prve će na teren ekipe djece i mladeži. Muška i ženska djeca natjecat će se u kategoriji od 6 do 12 godina, a muška i ženska mladež od 12 do 16 godina.

Od 17 sati krenut će prijava ekipa seniora kao i samo natjecanje koje je podijeljeno u Ženske A i B te Muške A i B ekipe.

Drugo kolo Otvorenog kupa održat će se 16. lipnja kod DVD-a Staro Čiče, treće je na rasporedu 20. lipnja u DVD-u Strmec Bukevski, a posljednje, 4. kolo, 22. lipnja u DVD-u Buševec.

Što se tiče nagrada, domaćini su za prva tri mjesta osigurali medalje i pehare, a za sve ostale sudionike prigodne zahvalnice. Uz to, za najbolje ekipe u kategorijama osigurani su i prijelazni pehari.

Za nastup na natjecanju potrebno je uplatiti kotizaciju za djecu i mladež u iznosu od 250 kuna po ekipi, a koja uključuje za cijelu deseteročlanu ekipu. Plaćanje možete izvršiti virmanom ili gotovinom na dan natjecanja na blagajni DVD-a Kuče.

Kotizacije za 3. Memorijal (seniori) nema, a kako kažu domaćini, nudit će se piće i hrana po popularnim cijenama.

Iz DVD Kuče mole da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 7. lipnja, na brojeve: Tajnica Marina Jakovljević 098 983 5245 i predsjednik Krunoslav Milatović 091 6232  409, ili na e-mail: info@dvdkuce.hr.

Kučani također poručuju da vas sve skupa po završetku natjecanja i proglašenju pobjednika očekuju dobar provod i ugodno druženje uz ekipu Macho band.

Podijeli