Home Izdvojeno Zoran Predin stiže na Exposure u Kurilovec

Zoran Predin stiže na Exposure u Kurilovec

Predin će u petak, 14. lipnja, pod zvjezdanim nebom odsvirati odabrani repertoar iz svoje dugogodišnje, impresivne glazbene karijere

PODIJELITE

Exposure Music Festival, najveći kantautorski Open Air festival u Europi, održava se ove godine 14. i 16. lipnja u predivnom ambientu Rancha Kurilovec. Uz 16 brižno selektiranih kantautora s cijelog kontinenta te pregršt drugih izvođača, predstavit će vam i omiljenog slovenskog kantautora, nekada vođu grupe Lačni Franz, a sada velikog poetu, šarmera i ljubimca ženske publike- Zorana Predina.

Predin će u petak, 14. lipnja, pod zvjezdanim nebom odsvirati odabrani repertoar iz svoje dugogodišnje, impresivne glazbene karijere. Malo je glazbenika kao što je Zoran Predin koji se mogu pohvaliti s 40 objavljenih albuma i 40 godina karijere. Uz emotivne izvedbe, neće nedostajati niti provokativnih tekstova i humora.

Uoči nastupa u Kurilovcu predin će u Pučkom učilištu isti dan od 17 sati predstaviti knjigu “Glavom kroz zid” u kojoj se u tridesetak proznih minijatura suvereno kreće od tmurne političke sadašnjosti do buntovnih mladenačkih dana, od intimnih obiteljskih zgoda do žestoke kritike nacionalizma.

Glavom kroz zid knjiga je o hrabrosti da se svatko stalno suočava sa sobom i da bude onaj tko jest, a ne onaj kakvoga ga želi vidjeti okolina. Opčinjen malim užicima, ljepotom, hranom, glazbom, morem, prijateljstvima, Zoran Predin u ovim pričama daje cijeloga sebe do posljednjeg poljupca, on hoda po stopama nježnoga sjećanja pozivajući na to putovanje i svoga čitatelja i čitateljicu.“ (Fraktura)

Festival je potpuno besplatan, baš kao i ulaz na promociju knjige.