Novosti Sport Događanja

Goričke večeri iz Zvukolike šume malce vodi na cestu i usvajanje prometnih pravila

07.06.2019. / Romana Šimek

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u suradnji s udrugama i drugim velikogoričkim organizacijama i ove godine donosi tradicionalnu manifestaciju Goričke večeri koja nudi razne kulturne programe među kojima se ističu koncerti, plesni nastupi, predstave i promocije kulturnih sadržaja.

Goričke večeri su otvorene u Atriju na predstavi Zvukolika šuma. Riječ je o dječjoj predstavi autorica Svetlane Patafte i Lucije Stanojević, a u izvedbi Svetlane Patafte i violinista Dominika Kisića i Petre Bratković. Radi se o interaktivnoj predstavi o osnovnim glazbenim pojmovima: zvuk, ritam, ton i melodija u kojoj publika izvodi određene glazbene i ritmičke etide s izvođačima, a na kraju predstave publika postaje „orkestar“.

Danas, 7. 6., u 19:00  možete provesti svoje najmlađe na edukativnu predstavu Znakovi za najmlađe.

Kroz igru i zanimljive situacije, predstava ističe važnost pravilnog ponašanja u prometu, a nastala je u suradnji s Odjelom za sigurnost cestovnog prometa Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Beskrajni prostor 'ritam' naziv je izložbe koju možete pogledati u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta. Susret pjevačkih zborova grada Velike Gorice imate priliku čuti u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta. 

 

foto: Pučko otvoreno učilište Velika Gorica/Facebook

Podijeli