Novosti Sport Događanja

Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split

10.06.2019. / Redakcija

Nakon odigranih proljetnih kvalifikacija u Samoboru, Svetom Ivanu Zelini, Rugvici, Dugom Selu i Velikoj Gorici u nedjelju se u Kurilovcu na stadionu Udarnika održalo Županijsko finale Coca Cola Cupa Plazma Sportskih igara mladih.

Kako doznajemo od organizatora Županijske razine Coca Cola Cupa, Borisa Konjevića, finale je proteklo u jednom vrućem ozračju, a dalje su prošle momčadi Getriba iz Svete Nedelje (mlađa dobna kategorija; 2004. godište i mlađi ) i Auto Kuček iz Svetog Ivana Zeline (starija kategorija; 2001. godište i mlađi) koji će nastupiti na državnoj završnici Kupa koja se održava u srpnju i kolovozu u Splitu.

Podsjetimo, riječ je o najvećem turniru u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji.

Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravali su se od siječnja do svibnja nakon čega su uslijedila županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

Galerija slika

Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split Udarnik ugostio Županijsko finale Coca- Cola Cupa: 'Getriba' i 'Auto Kuček' putuju u Split

Podijeli