Dodijeljene nagrade djeci sudionicima natječaja PUCZ-a

Zagrebačka županija i Područni ured civilne zaštite Zagreb (PUCZ) organizirali su danas u hotelu International  dodjelu priznanja i nagrada za likovne, literarne i foto radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama koji su se javili na natječaj DUZS-a za školsku  2018./19. godinu na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite.

Poklon bonove u vrijednosti 300 kuna za treće mjesto, 400 kuna za drugo mjesto  i 500 kuna za prvo mjesto te priznanja djeci su uručili zamjenica župana Nadica Žužak i Damir Pilčkik iz PUCZ-a.

„Podržali smo ovaj projekt koji se provodi na području naše županije jer je edukativan i doprinosi društvu u cjelini. U posljednja dva tjedna u Zagrebačkoj županiji nagradili smo 300tinjak učenika koji se na različitim državnim natjecanjima ostvarili zavidne rezultate, a njima se danas pridružujete i vi – izjavila je zamjenica Žužak.

U sklopu dodjele nagrada održana je i kratka edukacija za djecu koji su naučili kako postupati u slučaju požara, poplave i potresa.

Radove djece možete vidjeti ovdje!