Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Poraz Gorice od viceprvaka Srbije

30.06.2019. / Damir Žbulj

Nakon povratka iz Švedske poslije remija kod Malmöa i nekoliko napornih treninga nogometaši Gorice su u Brežicama odigrali još jedan pripremni dvoboj i upisali prvi poraz.

Slavio je Radnički iz Niša, viceprvak Srbije,  s minimalnih 1:0, pogotkom braniča Tarasa Bondarenka u 57. minuti susreta.

Koban je bio prekid. Loptu ubačenu iz kornera nitko iz obrane nije raščistio i na drugoj vratnici Ukrajinac je bio precizan.

U početnoj postavi bili su Kahlina, Ljubisavljević, Jovičić, Krizmanić, Kryeziu, Maloča, Babec, Ronaldo, Lovrić, Mathieu i Zwolinski, dok je u nastavku Jakirović priliku za igru dao i Čoviću, Ćeliću, Špičiću, Bakuli, Slunjskom, Dvornekoviću, Spudiću i Ndiaye.

 

HNK Gorica: Kahlina (od 46’ Čović), Ljubisavljević, Jovičić (od 46’ Ćelić), Krizmanić (od 46’ Špičić), Kryeziu ( od 60’ Bakula), Maloča, Babec (od 46’ Slunjski), Ronaldo, Lovrić (od 46’ Dvorneković), Mathieu (od 46’ Spudić), Zwolinski (od 46’ Ndiaye).

Radnički je prošlu sezonu srpske Super Lige zaključio na drugoj poziciji, s 12 bodova manje od Crvene zvezde i šest više od Partizana. 

Idući dvoboj u Sloveniji Goričani imaju u srijedu protiv Maribora, dok će prvu domaću pripremnu utakmicu igrati 6. srpnja protiv NK Tabora iz Sežane.

Podijeli